foto: Publicitātes
"Iespējams, esi sev iestāstījusi, ka tev smēķēšana netraucē" randiņšova dalībnieku šokē dāmas kaitīgie ieradumi
Aigaram pievilcīgā Danuta iepatiksies jau no pirmā acu skata.
2018. gada 6. septembris, 18:10

"Iespējams, esi sev iestāstījusi, ka tev smēķēšana netraucē" randiņšova dalībnieku šokē dāmas kaitīgie ieradumi

Karlīna Timofejeva

Jau šovakar televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” skatītāju vērtējumam tiks nodota randiņšova “Plus/mīnus ĪSTAIS” jaunākā sērija, kurā uz satikšanos dosies simpātiskā biroja administratore, kā arī sabiedrisko attiecību speciāliste Danuta (35) un pašpārliecinātais karavīrs Aigars (31).

Danuta un Aigars randiņšovā “Plus/mīnus ĪSTAIS”

Jau šovakar televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” skatītāju vērtējumam tiks nodota randiņšova “Plus/mīnus ĪSTAIS” jaunākā sērija, kurā uz satikšanos dosies simpātiskā ...

gallery icon
9

Aigaram pievilcīgā Danuta iepatiksies jau no pirmā acu skata, turklāt uzzinot, ka viņa ir Bruņoto spēku atvaļinātā pulkveža meita, kura bērnībā burtiski uzaugusi kazarmās, dzirkstele vīrieša acīs iedegsies vēl vairāk. Aigars Danutu vedīs uz savai profesijai īpaši tuvu vietu  - šautuvi, turpretim Danuta metīs izaicinājumu spēcīgā un muskuļotā vīrieša fiziskajai formai, un aizvedīs viņu uz jogas nodarbību.

foto: Publicitātes
Aigaram pievilcīgā Danuta iepatiksies jau no pirmā acu skata.

Kādā no tikšanās reizēm abi apspriedīs savus kaitīgos ieradumus un, atzinies, ka mēdz lietot alkoholu, Aigars būs nepatīkami pārsteigts, ka arī Danutai piemīt kāds netikums, proti -  smēķēšana. Turklāt daiļā blondīne ar to aizraujas jau sen un tuvākajā laikā nemaz negrasās no netikuma tikt vaļā. “Smēķēt gan nesmēķēju, tas nav priekš manis. Taču pa reizei alkohols – tas ir normāli,” sacīs Aigars. “Ja man tas netraucē, ka smēķēju, tad viss ir normāli.” puiša iebildumos neklausīsies Danuta. Taču Aigars neliksies mierā, sakot, ka tas, ka smēķēšana nav traucēklis, iespējams, ir tikai Danutas iedomas. Vai tiešām sievietes smēķēšana var būt šķērslis nopietnu attiecību veidošanai? Kādus vēl “skeletus skapī” Danuta un Aigars cels gaismā randiņu laikā? Un vai viņi būs gatavi tikties arī pēc šova? To uzzināsiet jau šovakar, plkst. 21:00, STV Pirmā!