foto: Publicitātes foto
Pilna apgaismojuma kontrole tavos pirkstu galos
Dzīvesstils
2019. gada 9. augusts, 14:06

Pilna apgaismojuma kontrole tavos pirkstu galos

Jauns.lv

Ar LIVOLO viedajām tehnoloģijām samazini enerģijas patēriņu un baudi vairāk dzīves! Jaunās un modernās tehnoloģijas kļūst par arvien noderīgāku palīgu ikdienas sadzīvē.

Pilna apgaismojuma kontrole tavos pirkstu galos

gallery icon
6

Droši. Atšķirībā no ierastajiem mehāniskajiem slēdžiem LIVOLO slēdžu tehnoloģija ir pārdomāta tā, lai vairs nebūtu jāuztraucas par dzirksteļu draudiem, kas varētu apdraudēt mājinieku drošību. 

Ērti. LIVOLO slēdžu dimmēšanas funkcija sniedz iespēju regulēt apgaismojuma spilgtumu telpā. 

Ekonomiski. Izvēloties papildus LIVOLO slēdžiem arī tālvadības pulti vai telefona kontroli, būs iespēja regulēt mājokļa apgaismojumu attālināti. Lai gan gaismas ieslēgšana un izslēgšana vai spilgtuma regulēšana tāds mazs sīkums vien ir, tomēr tas ļaus ietaupīt elektrību un saudzēt dabu. 

Viegli. Mājas uzkopšana ne vienmēr ir tas aizraujošākais laika pavadīšanas veids. LIVOLO skārienjutīgie stikla paneļi ir ļoti viegli kopjami - vienkārši noslaukot paneļus ar samitrinātu lupatiņu, tie atkal izskatīsies lieliski. Turklāt, pateicoties rūdītajam stiklam, krāsa ar laiku nezaudēs savas īpašības, tāpēc mājoklis vienmēr izskatīsies svaigs un elegants.

Skaisti. LIVOLO produkti ir ne vien droši un praktiski, bet arī lieliski papildina mājas interjeru. Tie ir pieejami 7 skaistās krāsās – baltā, melnā, pelēkā, zelta, rozā, zilā un zaļā - viegli piemeklēt īsto katra gaumei un kopējam telpu dizainam. Tie patīkami piesaista skatienu, lakoniskā forma piešķir eleganci, pārdomātais LIVOLO dizains kalpos kā īpaša odziņa un iederēsies jebkurā mājoklī.

Jūs varat mainīt dizainu telpās vai vienkārši pārkonfigurēt slēdžus, cik bieži vien vēlaties, nebojājot sienu un nemainot kabeļus, jo Eiropas Savienības ietvaros LIVOLO slēdžiem ir standarta skrūvju vietas, tāpēc izpaliks uztraukumi par slēdžu skaitu un veidu. LIVOLO produkti atbilst ROHS un CE sertifikācijām.

LIVOLO – DZĪVE IR SKAISTĀKA MĪLESTĪBĀ! 

Informācija sagatavota sadarbībā ar LIVOLO produkcijas oficiālo izplatītāju Latvijā un Igaunijā. Iegādāties  LIVOLO produkciju iespējams SIA LASD F. Sadovņikova ielā 9, Rīgā un SIA Līvas gaisma Klaipēdas iela 19/21, Liepājā, kā arī vietnē: www.livolobaltic.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Livolo".