foto: Publicitātes foto
Pāvilostā būs skatāma Toma Harjo jaunākā izstāde
2019. gada 19. jūlijs, 11:11

Pāvilostā būs skatāma Toma Harjo jaunākā izstāde

Pastaiga

No 2019. gada 27. jūlija līdz 15. septembrim E. Šneidera laukumā 11, Pāvilostā būs skatāma Toma Harjo personālizstāde ''Aicinājums'', Pastaiga.lv informē izstādes rīkotāji.

Toma Harjo jaunākā personālizstāde ''Aicinājums'' ir turpinājums 2016. gadā aizsāktajai foto sērijai ''Patiesībā''.

Fotogrāfiju sērija atklāj cilvēka alkas pēc piederības, viņa attiecības ar ticību un reliģiju un pārdomas par iespējām dzīvot harmonijā ar Bībeli pasaulē, kas lielā mērā ir sekulāra. Izstādē "Aicinājums" Harjo turpina attīstīt šīs pārdomas un ved skatītāju caur līdzsvara meklējumiem starp šaubām un patētisku pārliecību, starp vientulību un vēlmi pēc piederības.

Toms Harjo (dz. 1996. gadā Rīgā) ir fotogrāfs no Vecmīlgrāvja, sevi patiesi vairāk identificējot tieši ar šo Rīgas daļu. 2017. gadā Toms Harjo absolvējis ISSP divu gadu programmu laikmetīgajā fotogrāfijā, kur studējis pie Latvijas labākajiem laikmetīgajiem autorfotogrāfiem – Ivetas Vaivodes, Reiņa Hofmaņa, Andreja Granta, Arņa Balčus un Ievas Epneres.

Mākslinieks piedalījies vairākās grupu izstādēs gan Latvijā, gan pasaulē. Sarīkojis vairākas personālizstādes, no kurām kā svarīgāko min Kim? laikmetīgā mākslas centra izstādi 2018. gadā, Rīgā. Kopš 2018. gada rudens mākslinieks studē aktiermeistarību režisora Alvja Hermaņa kursā.

Izstāde atvērta T.–Sv. 12.00-18.00. Ieeja bezmaksas.

Tēmas