foto: Getty Images for H&M / amfAR
Džambatista Valli sadarbojas ar H&M - galvenā kolekcija gaidāma 2019. gada rudenī
2019. gada 24. maijs, 10:09

Džambatista Valli sadarbojas ar H&M - galvenā kolekcija gaidāma 2019. gada rudenī

Pastaiga

Nākamā H&M sadarbības kolekcija ir ar Parīzē strādājošo skaistuma un izsmalcinātības meistaru Džambatistu Valli. Tas tika paziņots 23. maija vēlā vakarā „amfAR" Gala pasākumā Kannās, ko Džambatista Valli un H&M radošā konsultante Anna Sofija Johansone apmeklēja kopā ar Kendelu Dženeri, Krisu Lī, Kjāru Ferranji, H.E.R., Bjanku Brandolini D'Addu un Rosu Linču.

Zvaigznes bija tērptas greznos tērpos no Giambattista Valli x H&M sadarbības kolekcijas unikālās pirmās daļas, kas pārdošanā būs pieejama ierobežotā apjomā.

foto: Getty Images for H&M / amfAR

Pirmo reizi modes mīļotājiem ir iespēja sadarbības kolekciju baudīt nekavējoties (nu, gandrīz!), jo tās apģērbs pēc parādīšanās uz sarkanā paklāja jau no 25. maija būs pieejams atsevišķos veikalos un hm.com. Galvenā Giambattista Valli x H&M kolekcija visā pasaulē būs pieejama 2019. gada 7. novembrī.

foto: Getty Images for H&M / amfAR

"Esmu ļoti priecīgs par šo sadarbību: H&M man dod iespēju plašāku auditoriju iepazīstināt ar manu stila izjūtu un skaistuma mīlestību. Mērķis ir dalīties manā mīlestībā pret skaisto un būt klāt ikviena laimīgajos brīžos, visā pasaulē palīdzot veidoties mīlas stāstiem," saka Džambatista Valli (Giambattista Valli ).

foto: Getty Images for H&M / amfAR

"Sadarbība ar Džambatistu Valli ir aizraujoša. Viņš ir neapstrīdams augstās modes meistars ar iemaņām radīt neaizmirstamus siluetus. Iespēja viņam raksturīgos stilus piedāvāt mūsu klientiem ir sapņa piepildījums, nespējam vien sagaidīt viņu reakciju uz šo skaisto kolekciju," saka Anna-Sofija Johansone (Ann-Sofie Johansson), H&M radošā konsultante.

foto: Getty Images for H&M / amfAR

Romā dzimušais un augušais Džambatista Valli savā vārdā nosaukto apģērba līniju atklāja 2005. gadā. Viņa modes visums tagad ietver gan valkāšanai gatavu apģērbu, gan augsto modi, gan aksesuārus. Sadarbība ar H&M Valli ir pirmā šāda veida pieredze, turklāt tas ir arī viņa pirmais solis vīriešu apģērba laukā.

foto: Getty Images for H&M / amfAR

Ierobežotā apjomā iznākošā Giambattista Valli x H&M sadarbības kolekcijas pirmā daļa divpadsmit atsevišķos veikalos visā pasaulē un hm.com būs pieejama jau 25. maijā. Izsmalcinātais apģērbs modes mīļotājiem ļaus ieskatīties fantastiskajā sadarbības kolekcijā ar neskaitāmiem pārsteigumiem un pavērsieniem.

Galvenā kolekcija visā pasaulē būs pieejama 2019. gada 7. novembrī.

Tēmas