foto: Publicitātes foto
No ikoniskā Alvara Ālto trauka līdz svečturim: somu kulta zīmola "Iittala" mājlietas tavam svētku priekam
Dzīvesstils
2018. gada 20. novembris, 00:01

No ikoniskā Alvara Ālto trauka līdz svečturim: somu kulta zīmola "Iittala" mājlietas tavam svētku priekam

Karlīna Timofejeva

Iestājoties svētku laikam, ziemas tumsa atbrīvo vietu gada spožākajām gaismām. Ieskaujiet savus tuviniekus klusinātā spožumā un aiciniet viņus sasildīties. Tveriet vienreizīgos atspulgus, kas mirgo uz Jūsu sienām, un dalieties tajos ar saviem mīļotajiem. Radiet aicinošu atmosfēru un godājiet kopābūšanu, iepriecinot sevi un citus ar Somijas zīmola "Iittala" ikoniskajiem traukiem un citiem mājas priekšmetiem.

Ultima Thule Ziemassvētku eglītes rotājums 80 mm 24.90 €

Radīti Iittala stikla rūpnīcās, Ultima Thule stikla eglīšu rotājumi piebiedrojas jau esošajām stikla rotājumu kolekcijām. 2018. gada dizains ir veltīts Tapio Virkalas Ultima Thule kolekcijai, kura svin savu piecdesmito gadadienu.

Ruutu vāze 115x140 mm, dzērveņu sarkana 159.00 €

Ruutu, kas somu valodā nozīmē “dimants” vai “kvadrāts”, ir piecos izmēros un septiņās krāsās pieejama vāžu kolekcija. 2015. gadā Ruutu saņēma prestižo IF produktu dizaina balvu un Red Dot: Labākie no labākajiem dizainā balvu.

Glāze 200 ml 2 gab. ar karafi 0,5 L lietus zila  140.00 €

Komplekts ar divām ar muti pūstām stikla glāzēm un karafi lietus zilajā krāsā par godu Ultima Thule kolekcijas 50. gadu jubilejai – ideāla dāvana svētkos.

Nappula svečturis 251x263cm balts 139.00 €

Spēcīgā un iejūtīgā Nappula ir ziemeļu dizaina paraugs, kas raksturīgs dizainera Matti Klenela darbiem. Maigā svečtura forma pielāgojas sveces mierīgajai liesmai, kamēr pamatīgā pamatne rada interesantu kontrastu. Nappula dizains apvieno vintage un modernas formas.

Pirkt

Alvar Aalto Collection bļoda 60x358 mm rožu zelta 139.00 €

Tērauda bļoda ir pieejama četros dažādos izmēros un zeltaini rozīgā virsma rada asociācijas ar  premium klases šampanieti.

Reklāmas raksts sadarbībā ar http://ginalasinterjers.lv/

Tēmas