foto: instagram.com/dgbeauty
Smaržu un kopjošās kosmētikas jaunumi: "Dolce&Gabbana" aromāti harizmātiskam pārim un peptīdu loma ādas atjaunošanā
"Dolce & Gabbana" jaunā aromāta "The Only One" reklāmas seja ir aktrise Emīlija Klārka.
2018. gada 13. novembris, 16:45

Smaržu un kopjošās kosmētikas jaunumi: "Dolce&Gabbana" aromāti harizmātiskam pārim un peptīdu loma ādas atjaunošanā

Una Ulme

Pastaiga

Sisleÿa ekskluzīvā pretnovecošanas līnija L’Intégral papildināta ar inovatīvu serumu, Elemis nakts krēmam Peptide4 pievienojušies divi jauni produkti - acu krēms un sejas maska, Chanel aromātam Gabrielle radīta jauna ķermeņa produktu līnija, Savukārt "Dolce&Gabbana" laidis klajā divus jaunus aromātus: The Only One (viņai) un The One Grey (viņam). "Pastaiga" apskata interesantākos kopjošās kosmētikas un smaržu jaunumus.

Kopjošā kosmētika

Inovatīvs ādas arhitekts

Sisleÿa ekskluzīvā pretnovecošanas līnija L’Intégral papildināta ar inovatīvu serumu. Tā sastāvdaļas, sevišķi majorāna ekstrakts, piedalās īpaša enzīma sintēzē, kas palīdz atjaunot elastīna šķiedru struktūru, kas atbild par ādas tvirtumu. Serums satur arī retu augu ekstraktus un dažādus zīmola izstrādātos aktīvo vielu kompleksus, kas darbojas šūnu līmenī un veic visus svarīgākos ādas atjaunošanas uzdevums. Cena – vērtīgā sastāva cienīga – € 396.

Peptīdu loma ādas atjaunošanā

Elemis nakts krēmam Peptide4 pievienojušies divi jauni produkti, kuru sastāvā ir tetrapeptīds, (radīts no četrām aminoskābēm), kas stimulē dabīgos atjaunošanās procesus ādā.

Acu krēma sastāvu papildina augu eļļas un ekstrakti, kas mitrina un mazina tumšos lokus. Sejas maskas Thousand Flower noslēpums ir ziemeļu kūdra, kas veidota no organisko ziedu ziedlapiņām un augiem, tāpēc ir bagāta ar minerāliem un vitamīniem. € 54 (acu krēms), € 53 (sejas maska).

Gabrielle visas dienas garumā

Pērn iznākušā Chanel aromāta Gabrielle cienītāji novērtēs jauno ķermeņa produktu līniju, kuru vieno šis sievišķīgais ziedu aromāts. Putojošā dušas želeja, mitrinošais ķermeņa losjons un dezodorants ļauj visas dienas garumā baudīt tikai viena aromāta burvību.

Jaunākie aromāti

Aromāti harizmātiskam pārim

Dolce & Gabbana laidis klajā divus jaunus aromātus: The Only One (viņai) un The One Grey (viņam).

Sieviešu versijā izceļas vijolīšu un kafijas kombinācija, kas apvienota ar vieglu bergamotes niansi un noslēdzas ar vaniļas un pačūlijas notīm.

Vīrišķais parfīms atklājas ar kardamonu un rūgto greipfrūtu, ko papildina lavanda un vetivers, bet tabaka, ambra un koksne atver tā dziļāko būtību. Viņam € 71 (EDT, 50 ml), Viņai € 93 (EDP, 50 ml).

Vetivera triumfa turpinājums

Jaunā Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver versija ir svaigāka šā aromāta oriģināla versija, taču arī šajā dominē vetivers, kas spēcīgi sajūtams jau ar pirmajām notīm. Arī koksnes klātbūtne saglabāta, taču minerālu vietā izceļas augu un augļu notis. Pateicoties tām, Terre ir enerģiskāks un uzmundrinošāks, tāpēc patiks plašākai auditorijai. € 112 (EDP, 100 ml).

View this post on Instagram

Please do touch #TerredHermes

A post shared by Hermès (@hermes) on