Lūpas debeszilā krāsā - kāpēc ne? Divi šosezon stilīgi meikapi
2017. gada 16. augusts, 17:20

Lūpas debeszilā krāsā - kāpēc ne? Divi šosezon stilīgi meikapi

Pastaiga

Kā pretstats atturīgam, dabīgam grimam šajā vasarā aktuāls ir arī izteiksmīgs, košām krāsām piesātināts vizuālais veidols. Acis, lūpas, nagi – viss ir košs un, pats galvenais, spīdīgs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izplūdušas un neona krāsas lūpas

Lūpu grima modē pamazām ienāk jauna tendence – divu toņu meikaps, ko rada, apakšlūpas vidusdaļu akcentējot ar tumšāku krāsu. Turklāt lūpu kontūras tiek nevis akcentētas, bet apzināti izpludinātas. Otra sezonas tendence, ko varēja novērot 2017. gada pavasara/vasaras modes nedēļu skatēs, – lūpas absolūti nedabiskās neona krāsās. Visticamāk, šis būs īslaicīgs sezonas tendenču untums, taču drosmīgākās modes dāmas to noteikti var izmēģināt, jo tirgū ir pietiekami plašs trakulīgu lūpu toņu produktu piedāvājums.

Kas noderēs šādam izskatam:

MAC lūpukrāsa no kolekcijas "Colour Rocker Lipstick Instant Icon". Maksā 20,50 eiro.

Mirdzošu krāsu karuselis

foto: Jonas Gustavsson/NameFace/Sipa U
Modē koši un drosmīgi ēnotas acis.

Kā pretstats atturīgam, dabīgam grimam šajā vasarā aktuāls ir arī izteiksmīgs, košām krāsām piesātināts vizuālais veidols. Acis, lūpas, nagi – viss ir košs un, pats galvenais, spīdīgs. Piesātināts mirdzums ir galvenā šīs vasaras ballīšu tendence. Lai arī krāsu paletes izvēle ir ļoti individuāls process, šajā sezonā jāievēro zināmi tendenču likumi. Pantone krāsu institūts par gada krāsu pasludinājis sulīgi zaļo toni, kas atgādina zāles un koku lapu krāsu pavasarī. To savās grima paletēs izmanto liela daļa kosmētikas zīmolu. Sezonas favorīti ir arī intensīvi zili toņi, dabiskie zemes toņi (sinepju, bēšs, pelēks), kā arī spilgti sarkanais.

Kas noderēs šādam izskatam:

"Dior" acu ēnas - krāsu gamma pieskaņota centrālajam tonim; tās miksējot var izveidot 10 krāsu harmoniju. Maksā 59,50 eiro.
YSL ātri žūstošā vasaras nagu laka. Laka bagātināta ar rožu eļļu nagu stiprināšanai un aizsardzībai. Maksā 27,95 eiro.