foto: Publicitātes
Jutos smagnēja un uztūkusi
2021. gada 14. oktobris, 04:00

Jutos smagnēja un uztūkusi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Daži liekie kilogrami, uzpūties un izvirzījies vēders, kuru vairs nevarēja noslēpt, ir iemesls, kāpēc Heidija bieži jutās slikti. “Reiz mani uzaicināja uz ballīti. Pāris mēnešus pirms tam es atradu savu sapņu kleitu, bet, kad es to uzmērīju, mani pārņēma liela vilšanās. Vēders izskatījās pārāk liels, figūra bija neglīta, es jutos smaga un uzpūsta, un līdz ballītei bija atlikuši tikai pāris mēneši! Es biju panikā.” stāsta Heidija.

Pārbaudīju BodyDrain

"Es pastāstīju draudzenei par savu neapmierinātību. Ķermeņa attīrīšanai viņa ieteica izmēģināt skandināvu uztura bagātinātāju BodyDrain. Vēl nebiju izmēģinājusi ķermeņa attīrīšanu un detoksikāciju, tāpēc nolēmu nevilcināties un to izdarīt. Es saņēmu arī dažus lieliskus padomus: dzert daudz ūdens un ēst mazāk saldumus. Pēc mēneša es jutos mazāk smagnēja un uzpūsta. Es devos uz veikalu un nopirku šo apbrīnojamo kleitu. Ballīte bija lieliska, un es izskatījos kā karaliene, ” stāsta Heidija.

BodyDrain lieto vismaz divas reizes gadā

“Izmantojot BodyDrain, es ievēroju visus ieteikumus, kas uzrakstīti uz iepakojuma. Es esmu ļoti laimīga. Skandināvu BodyDrain detox plāns mani nepievīla. Tagad es lietoju BodyDrain vismaz divas reizes gadā 2-6 nedēļas. Iesaku to darīt arī citiem. ”

foto: Publicitātes

Kāpēc nepieciešams attīrīt ķermeni?

Dabisko vielmaiņas procesu rezultātā, organismā veidojas nevajadzīgas vielas – toksīni, sārņi un pārlieku liels šķidrumu daudzums. Katru dienu organismam ir jālikvidē aptuveni 2 kilogrami nevajadzīgu vielu, kas tiek pārstrādātas caur aknām un no organisma tiek izvadītas caur nierēm, ādu un zarnu traktu. Ja palēninās dabiskās aknu, nieru, ādas un gremošanas sistēmu funkcijas, kļūst neticami grūti atbrīvoties no dažiem liekajiem kilogramiem, pat arī ievērojot diētas un badojoties.

foto: Publicitātes

Orģinālais skandināvu ķermeņa attīrīšanas līdzeklis - BodyDrain

BodyDrain ir Zviedrijā ražots augu izcelsmes produkts. BodyDrain satur sparģeļus, artišokus, pienenes, selerijas, nātres, timiāna ekstraktus, ceļmallapu sēklas un cigoriņu sakņu pulveri, kas satur šķiedrvielas. Artišoks veicina toksīnu izvadīšanu, gremošanas sulu plūsmu, uztur normālu aknu funkciju un komfortu zarnu traktā. Tapēc ķermeņa attīrīšanās var palīdzēt atbrīvoties arī no liekajiem kilogramiem.

BodyDrain detox plānu ir viegli ievērot, tas ir vienkāršs, un nav nepieciešams badoties. BodyDrain tabletes ieteicams lietot vismaz divdesmit dienas. Svarīgs ir arī daudzveidīgs, sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

PĒRCIET TAGAD
Aptiekās,
interneta veikalā
www.newnordic.lv
vai pa tālruni
67113130

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar New Nordic

Tēmas