foto: Shutterstock
Slimnīcā nonāk vīrietis, kurš lubrikantu sajaucis ar superlīmi
Ja kādreiz nokļūstat līdzīgās nepatikšanās, ņemiet vērā, ka ir trīs veidi, kā atbrīvot salipušos pirkstus vai citas ķermeņa daļas.
Esi vesels
2021. gada 1. jūnijs, 09:07

Slimnīcā nonāk vīrietis, kurš lubrikantu sajaucis ar superlīmi

Jauns.lv

No mediķu pieredzes dzirdēts un internetā lasīts daudz dažādu kuriozu un neticamu stāstu, kuri saistīti ar cilvēku intīmo dzīvi, tomēr šis notikums ir patiešām kaut kas traks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Tā nebija tikai pilīte līmes. Un tas nebija tikai viens pirksts. Visa viņa plauksta un visi pirksti bija pielipuši pie dzimumorgāniem," stāsta ārsts, kura darba pieredzē bijis šis neticamais gadījums. Nesen YouTube TLC kanālā parādījies video, kurā ārsts Dr. Metjū Valente atceras, kā ārstējis pacientu, kura plauksta ar superlīmi bija pilnībā pielīmēta pie dzimumlocekļa. Jā, jūs izlasījāt pareizi. Ārsts Metjū Valente šo stāstu atklāja TV šovā "Sex Sent Me To The ER" ("Kā seksa dēļ nokļuvu slimnīcas uzņemšanas nodaļā"), kura laikā aktieri atkārto šā notikuma gaitu, raksta vietne menshealth.com.

Pēc Valentes teiktā, ārkārtīgi satrauktais un nelaimīgais vīrietis ieradies neatliekamās palīdzības nodaļā pēc tam, kad savā guļamistabā bija nonācis pamatīgās nepatikšanās. Pacienta sieva no rīta pamodināja vīru, lai tiktu pie veselīgas rīta seksa devas. Tomēr pusaizmigušais vīrietis no naktsskapīša atvilktnes paņēmis superlīmes tūbiņu, nevis lubrikantu - jo dienu iepriekš viņš bija mēģinājis salīmēt salauztu naktslampiņu un guļamistabā atstājis šo līmi.

"Viņš vēl nebija pilnībā pamodies un steidzās mīlēties. Pārāk steidzās," sacīja ārsts. "Un viņa roka pielipa pie dzimumlocekļa."

Visiem zināms, ka dzimumloceklis ir viena no jutīgākajām ķermeņa daļām. Lieki piebilst, ka cilvēks cieta milzīgas sāpes.

Pēc TV šovā vēstītā, kamēr vīrietis nespēja noraut savu plaukstu nost no dzimumlocekļa, viņa sieva krita panikā par ģimenes svinībām, kurām bija jānotiek vien dažas stundas vēlāk. Bet atrast risinājumu, kā palīdzēt šim vīrietim, nebija tik vienkārši. “Lieli ādas laukumi bija salīmēti kopā. Tā nebija tikai pilīte līmes. Tas nebija tikai viens pirksts. Visa plauksta un visi pirksti bija pielipuši pie dzimumorgāniem," sacīja dakteris Valente.

Visiem zināms, ka dzimumloceklis ir viena no jutīgākajām ķermeņa daļām. Lieki piebilst, ka nabaga cilvēks cieta milzīgas sāpes. Un it kā ar to vēl būtu par maz, sieva panikā un milzu satraukumā "sauca palīgā" vecākus, kuriem bija jāatved viņas drēbes ģimenes svinībām.

Ja kādreiz nonākat līdzīgās nepatikšanās, ņemiet vērā, ka ir trīs veidi, kā atbrīvot salipušos pirkstus vai citas ķermeņa daļas: var notīrīt salipušās vietas ar acetonu, mērcēt tās karstā ziepjūdenī vai vienkārši gaidīt, kamēr līme pati atlips no ādas. Satrauktā vīrieša vīratēvs aicināja lietot acetonu - līdzekli, kurš iedarbojas visātrāk. "Varētu teikt, ka viņš vienkārši gribēja redzēt, ka znots sāpēs kliedz," atstāsta ārsts, noraidot šo ideju.

Mediķi nolēmuši guldīt pacientu ar seju uz leju uz savdabīga "masāžas galda". Tam vidū viņi izveidoja iedobumu, kurā ievietoja trauku ar karstu ziepjūdeni. Apmēram pēc divām stundām vīrieša roka bija atlipusi no intīmās vietas. Bija vienkārši jāgaida, kamēr līmes atliekas dabiski atdalās no ādas, un uz dzimumlocekļa pēc tam jāuzklāj ziede ar antibiotikām, lai sadziedētu nobrāzumus uz tā. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas