foto: unsplash.com
Kuldīgā pašizolācijā nonākusi arī viena Kuldīgas Centra vidusskolas klase
Foto ilustratīva nozīme.
Esi vesels
2020. gada 2. oktobris, 17:43

Kuldīgā pašizolācijā nonākusi arī viena Kuldīgas Centra vidusskolas klase

Jauns.lv / LETA

Kuldīgā no šodienas pašizolācijā nonākusi arī viena Kuldīgas Centra vidusskolas klase, informēja novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Līdz šim pašizolācijā jau bija visi Kuldīgas 2.vidusskolas skolēni un skolotāji, četras klases V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā, 7.-9. klases un arodapmācības audzēkņi Viduskurzemes pamatskolā - attīstības centrā, kur noteikta attālinātā mācīšanās.

Pa vienai grupai karantīnā ir pirmsskolas izglītības iestādēs "Cīrulītis" un "Ābelīte".

Viduskurzemes pamatskolas - attīstības centra direktore Ināra Oļena sacīja, ka šodien no Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) nav saņēmusi informāciju par kādu jaunu saslimšanas gadījumu. Šodien siekalu tests veikts pilnīgi visiem skolēniem, skolotājiem un tehniskajiem darbiniekiem, sacīja direktore.

Pašvaldības pārstāve uzsvēra, ka bērniem, kuriem noteikta mājas karantīna, skolas nodrošina mācību procesu attālināti.

Jau ziņots, ka šodien Kuldīgas novada domes ārkārtas sēdē tika pieņemts lēmums visa Kuldīgas novada teritorijā gan bērniem, gan pieaugušajiem līdz 14.oktobrim atcelt amatiermākslas, sporta kolektīvu kontaktnodarbības (komandu sporta spēles) un brīvā laika nodarbības ar pulcēšanos telpās, iespēju robežās nodrošinot to norisi attālināti.