foto: LETA
Arī svētdien daļa jaunatklāto Covid-19 pacientu reģistrēti Gulbenes novadā
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Nacionālās mikrobioloģijas references laboratorija stacionārā "Latvijas Infektoloģijas centrs".
Esi vesels
2020. gada 3. augusts, 13:54

Arī svētdien daļa jaunatklāto Covid-19 pacientu reģistrēti Gulbenes novadā

Jauns.lv / LETA

No aizvadītajā diennaktī konstatētajiem trīs Covid-19 inficēšanās gadījumiem divi reģistrēti Gulbenes novadā, bet viens - Salaspils novadā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Līdz ar to Gulbenes novadā ar Covid-19 inficēto skaits pieaudzis līdz 16 cilvēkiem, bet Salaspils novadā - līdz septiņiem cilvēkiem.

Visvairāk inficēto joprojām reģistrēts Rīgā - kopumā 83 cilvēki, bet galvaspilsētā pēdējās dienās jauni inficēšanās gadījumi nav atklāti. Kopumā ar Covid-19 sasirgušie pašlaik reģistrēti 29 Latvijas pašvaldībās.

Viens no pagājušajā diennaktī konstatētajiem inficētajiem ir vecumā no 40 līdz 49 gadiem, vēl viens vecumā no 70 līdz 79 gadiem, savukārt pēdējais ir vecāks par 80 gadiem.

Jau ziņots, ka pagājušajā diennaktī, veicot 687 Covid-19 testus, reģistrēti trīs jauni saslimšanas gadījumi, liecina SPKC apkopotā informācija.

Saskaņā ar SPKC sniegto informāciju, visi inficētie bijuši kontaktpersonas.

Līdz šim Latvijā veikti 201 997 Covid-19 izmeklējumi. Kopumā valstī ar Covid-19 saslimušas 1246 personas un 1052 izveseļojušās, bet 32 mirušas.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā stacionēti divi pacienti ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas seši pacienti. Visiem no viņiem ir vidēji smaga slimības gaita. Līdz šim no stacionāra izrakstīts 191 pacients, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.