foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com
Viņa vairs nekad nespēs par sevi parūpēties! ASV traģiski izvēršas krūšu palielināšanas operācija pusaudzei
Dzīvības loterija
2019. gada 27. decembris, 12:12

Viņa vairs nekad nespēs par sevi parūpēties! ASV traģiski izvēršas krūšu palielināšanas operācija pusaudzei

Jauns.lv

Pērnajā vasarā ASV 18 gadus vecā vjetnamiete Emmalina veica krūšu palielināšanas operāciju, taču parasta operācija, kas plastikas ķirurgiem ir ikdiena, izvērtās traģiski.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kamēr meitene gulēja uz operāciju galda, viņa divas reizes piedzīvoja sirds apstāšanos, kā rezultātā  nu cieš no smagiem smadzeņu bojājumiem. 

Lai gan pusaudzes sirdsdarbību abas reizes izdevās nekavējoties atjaunot, pēc operācijas viņa vairākas stundas gulējusi bez reakcijas, taču medmāsa nav uzskatījusi par vajadzīgu to paziņot ārstiem. 

Emmalinas sagrautā māte izmisīgi meklē atbildes, kas varēja noiet greizi parastas operācijas laikā. Tagad viņas meita ir praktiski aprūpējama. Ģimene vērsusies tiesā pret meitas operējošo plastikas ķirurgu, medmāsu un anesteziologu par iespējamu nolaidību. 

Saskaņā ar ģimenes advokāta teikto, Emmalina pēc anestēzijas saņemšanas tika atstāta bez uzraudzības 15 minūtes. Tikai pēcāk medmāsa pamanījusi, ka meitene ir kļuvusi zila. Ģimene apgalvo, ka meitas sirds apstājās jau uzreiz pēc anestēzijas saņemšanas. Turklāt, meitenes māte apgalvo, ka nevienu mirkli pirms operācijas, meitai neviens neesot skaidrojis iespējamos riskus. 

Nu 18 gadus vecā meitene ir atguvusi apziņas stāvokli, taču nespēj ne staigāt, ne runāt, ne ēst. Viņai vajadzīga aprūpe 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Rehabilitologi lēš, iespējams, Emmalina šādā stāvoklī paliks līdz pat savas dzīves beigām. 

Tēmas