foto: Publicitātes foto
Ēd maz, dzīvo aktīvi, bet svars nekrīt? Lūk, kas jādara!
Diētas
2019. gada 24. oktobris, 06:50

Ēd maz, dzīvo aktīvi, bet svars nekrīt? Lūk, kas jādara!

Jauns.lv

"Visu mūžu biju izskatījusies pēc maza kāmīša… Bet tagad esmu nometusi 16 kg un mana pašapziņa jau ir citā, daudz augstākā līmenī!" Un, kā Tu gribi izskatīties gada skaistākajos svētkos? Lasi interviju ar Zaiga Kompu no Rīgas un uzzini, kā viņai izdevās īsā laikā nomest 16 kg liekā svara un iegūt ideālu augumu!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Agrāk vairākkārt mēģināju zaudēt lieko svaru, ēdot mazāk un veselīgāk. Bija reizes, kad patiešām badojos, taču rezultāti bija minimāli un liekais svars drīz vien atgriezās. Sapratu, ka man pašai vienkārši nav tādu zināšanu, lai sasniegtu vēlamos rezultātus. Tādu sevis mocīšanu ilgi jau izturēt nav iespējams. 

– Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

Uzzināju, ka mana māsa bija sākusi tievēt un viņas sasniegtie rezultāti bija ļoti ātri pamanāmi. Pati visu mūžu biju izskatījusies pēc maza kāmīša, tāpēc nolēmu, ka arī man ir pienācis laiks pārvērtībām.

Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Jau labu laiku internetā manīju cilvēkus stāstus par pozitīvo pieredzi, tievējot ar Stokholmas diētu. Tad vienā dienā arī māsa atklāja, ka viņas iespaidīgie panākumi sasniegti, pateicoties tieši Stokholmas diētai. Māsa arī bija noķērusi brīdi, kad diētas plānam tika piedāvāta lieliska atlaide un vienkārši pateica, lai pamēģinu arī es. Tad nu arī nečammājos un ķēros klāt!

foto: Publicitātes foto

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

Diētas ievērošana notika pavisam vienkārši - svarīgākais, ka nevienu brīdi nebija jābadojas un biju vienmēr biju paēdusi. Plāna ievērošanai nepieciešamie produkti bija nopērkami jebkurā pārtikas veikalā, turklāt ēdienu pagatavošana aizņēma īsu laiku. Tas visu procesu ļoti atviegloja un padarīja arī interesantu, jo diētas ēdieni bija riktīgi gardi. Jau pirmajās dienās, kāpjot uz svariem, redzēju, ka biju nometusi vairākus kilogramus. Drīz vien apģērbs kļuva vaļīgās un izskats jau daudz pievilcīgāks.
Kopumā esmu nometusi 16 kg un tagad mana pašapziņa jau ir citā, daudz augstākā līmenī. Jau kopš diētas pirmās dienas pašsajūta un miegs ir nesalīdzināmi uzlabojies.

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Visiem, kuri vēlas sasniegt reālus rezultātus un nemocīt sevi ar badošanos, noteikti iesaku Stokholmas diētu! Tā ir vienreizēja iespēja beidzot tikt pie slaida auguma!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Stils, grimms: Daiga Ulmane, frizūra: Elvisa Šulca; Apģērbs: VAIDE

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar StockholmDiet.com.

Tēmas