foto: LETA
Uz Stradiņiem pašu spēkiem atbraukušajiem pacientiem ātrā palīdzība būs jāmeklē citā korpusā
Paula Stradiņa Klīniskās Universitātes slimnīcas Neatliekamās medicīniskās palīdzības centrs 15. korpusā.
Esi vesels
2019. gada 17. jūnijs, 13:59

Uz Stradiņiem pašu spēkiem atbraukušajiem pacientiem ātrā palīdzība būs jāmeklē citā korpusā

Jauns.lv / LETA

No šodienas mainīta atrašanās vieta diviem Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) medicīnas centriem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Līdz šim Neatliekamās medicīniskās palīdzības centrā 32.korpusā tika uzņemti pacienti, kas nogādāti centrā ar operatīvajiem transporta līdzekļiem, un pacienti, kuri bija devušies uz centru pašu spēkiem. No šodienas stājas spēkā izmaiņas, kas paredz, ka pacientiem, kuri uz Stradiņa slimnīcas Neatliekamās medicīniskās palīdzības centru būs devušies paša spēkiem, būs jādodas uz 15.korpusa 1.stāvu, kur turpmāk tiks sniegta diennakts neatliekamā palīdzība.

Vienlaikus slimnīcas 32.korpusā turpinās uzņemt pacientu plūsmu, kas tiek atgādāta ar operatīvajiem transporta līdzekļiem.

Tāpat izmaiņas skar slimnīcas Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centra darbību. Līdz šim tas savu darbību ir veicis Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas centra telpās Dzirciema ielā, tomēr no šodienas centra nosaukums tiek mainīts uz "Mutes, sejas un žokļu ķirurģijas centru". Turpmāk tas savu darbību veiks Pilsoņu ielā 13, 24.korpusā, kā arī rūpēsies par neatliekamās palīdzības nodrošināšanu mutes, sejas un žokļu traumu gadījumā 15.korpusa 1.stāvā.

Kā uzsvēra slimnīcā, izmaiņas veiktas, lai uzlabotu veselības aprūpes pakalpojuma kvalitāti un spētu sniegt vēl kvalitatīvāku ārstēšanu Latvijas iedzīvotājiem.