Pupiņu sautējums ar vistas fileju - mazkaloriju ēdiens
Vienkārši un ātri pagatavojams, kā arī veselīgs sautējums lieliskam pusdienu mielastam!
Garšīgi

Pupiņu sautējums ar vistas fileju - mazkaloriju ēdiens

Jauns.lv

Cilvēki ir pavisam dažādi - citam garšo īsts lauku speķītis, citam ne. Tad nu cilvēkiem, kuriem īsti netīk sautējumi ar kādu speķīti vai dažādiem tvaicētiem dārzeņiem, šī ir lieliska alternatīva - sautējums ar liesu vistas fileju un pupiņām.

Sastāvdaļas:

    vistas fileja

    pupiņas

    ''cherry'' tomātiņi

    sīpoli

    paprika

    sāls, var nedaudz piebērt arī piparus

    eļļa cepšanai

Gatavošana:

    Katliņā izvāra mīkstas pupiņas.

    Pannā - sakarsētā eļļā apcep nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.

    Tad gaļai pievieno nomizotus, pusripiņās sagrieztus sīpolus, salmiņos sagrieztu papriku un beigās - uz pusēm vai četrās daļās (pēc izvēles) sagrieztus tomātiņus, pievieno sāli un piparus (arī pēc izvēles).

    Beigās pievieno izvārītās, mīkstās pupiņas.

    Sautējumu izmaisa un lūk - tas ir gatavs pasniegšanai!

Lai labi garšo!

Recepte: Agita Gabrāne / Foto: Shutterstock, Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv