Vienkārši un ātri pagatavojams, kā arī veselīgs sautējums lieliskam pusdienu mielastam!
Garšīgi
2015. gada 29. aprīlī, 12:20
Pupiņu sautējums ar vistas fileju - mazkaloriju ēdiens
Cilvēki ir pavisam dažādi - citam garšo īsts lauku speķītis, citam ne. Tad nu cilvēkiem, kuriem īsti netīk sautējumi ar kādu speķīti vai dažādiem tvaicētiem dārzeņiem, šī ir lieliska alternatīva - sautējums ar liesu vistas fileju un pupiņām.
Sastāvdaļas:
vistas fileja
pupiņas
''cherry'' tomātiņi
sīpoli
paprika
sāls, var nedaudz piebērt arī piparus
eļļa cepšanai
Gatavošana:
Katliņā izvāra mīkstas pupiņas.
Pannā - sakarsētā eļļā apcep nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
Tad gaļai pievieno nomizotus, pusripiņās sagrieztus sīpolus, salmiņos sagrieztu papriku un beigās - uz pusēm vai četrās daļās (pēc izvēles) sagrieztus tomātiņus, pievieno sāli un piparus (arī pēc izvēles).
Beigās pievieno izvārītās, mīkstās pupiņas.
Sautējumu izmaisa un lūk - tas ir gatavs pasniegšanai!
Lai labi garšo!
Recepte: Agita Gabrāne / Foto: Shutterstock, Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv