Kā uz grila iegūt sulīgu gaļu: 5 padomi
foto: Shutterstock
Garšīgi

Kā uz grila iegūt sulīgu gaļu: 5 padomi

Kas Jauns Avīze

Mēdz teikt – vīrs, kas darbojas ar grilu, ir karalis, pienesiet viņam alu. Taču, lai izpelnītos šo godu, der zināt cepšanas gudrības.

Pieredzējušākie grilēšanas meistari apgūst aizvien jaunus knifus sulīgas gaļas iegūšanai, ar izjūtu spēj noteikt grilēšanas optimālo ilgumu, bet iesācējiem vērts atcerēties dažus būtiskus pamata ieteikumus. No tiem galvenais – pamēģināt.

“Ja grilēšanas pieredze mazāka, labāk sākt ar grildesiņu, marinētas gaļas gabaliņu, šašlika grilēšanu, attiecīgi pieaugot meistarībai, būs iespēja arī palepoties ar steika un citu delikatešu grilēšanas meistarību,” iesaka "NOO Cepeškungs" pārdošanas vadītājs Juris Grīnbergs.

Nākamā lapa: Marinēta gaļa gatava ātrāk