Bērnības garša - ogu ķīselis ar saldējumu
Gardo ogu ķīseli pasniedz atdzesētu - ar saldējumu. Labu ēstgribu!
Garšīgi

Bērnības garša - ogu ķīselis ar saldējumu

Jauns.lv

Karstā laikā īpaši garšīgi ir aukstie deserti. Taču tos gatavojot jāpievērš uzmanība, lai tie nebūtu par saldu. Šis deserts atbilst visiem priekšnosacījumiem. Un garšo gluži kā bērnībā. Izmēģiniet!

Sastāvdaļas

     250g upenes

    250g sarkanas jāņogas

    4-5 ēd.k. cukurs

    3 ēd.k. kartupeļu ciete

    1 kanēļa standziņa

    Kartupeļu cieti izšķīdināt 1/3gl ūdens un visu laiku maisot tievā strūkliņā pieliet ķīselim. Vārīt, kamēr ķīselis sabiezē. Atdzesēt.

    Pasniedz atdzesētu ar saldējumu.

Recepte un foto: BonAppetit.lv