foto: Shutterstock
Noderīgi aksesuāri ārtelpai
Noderīgi ikdienā
2019. gada 28. maijs, 10:45

Noderīgi aksesuāri ārtelpai

Jauns.lv

Mainoties klimatam arī mūsu platuma grādos, vasaras kļūst karstākas, ļaujot Latvijas iedzīvotājiem arvien vairāk izmantot savu mājokļu terases, balkonus un lodžijas, kā arī labiekārtotas vietas dārzā, lai romantiski un lēnprātīgi pavadītu laiku svaigā gaisā. Jebkura šāda vieta jāiekārto un jāaprīko ar noderīgām un funkcionālām lietām, kas brīvbrīžu pavadīšanu padara ne tikai omulīgu, bet arī ērtu. Un – kas nav maznozīmīgi – arī rotā gan galdu, gan sēdmēbeles, gan ārtelpu kopumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Celbes atradumi

Ar samta audumu apvilkts sēžampufs ar mīlīgu džungļu motīvu. Korpuss ražots no MDF. Augstums 40 cm, diametrs 30,5 cm.

foto: Cellbes.lv

Paaugstinātas stikla glāzes sulai un ūdenim ar interesantu faktūru noderēs gan brokastīm, gan pusdienām, gan vakarēšanai uz terases. Glāzes var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Tilpums – 340 ml, augstums – 13,5 centimetri.

foto: Cellbes.lv

Dekoratīvs raksts. No plastmasas. 43x43 cm.

foto: Cellbes.lv

Pelēkajām bļodām pieskaņotas neregulāras formas krūzes ir piemērotas gan brokastu kafijas, gan vakara tēja baudīšanai. Smagnējas un izturīgas, kā radītas lietošanai uz terases vai dārzā. Tāpat kā bļodas, izgatavotas no māla keramikas, var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un likt mikroviļņu krāsnī. Platums – 9,5 cm, dziļums – 8 cm, augstums – 9,5 centimetri.

foto: Cellbes.lv

Terases vai balkona mēbeles rotās un arī omulību radīs spilvens ar aktuālas krāsas apdruku – Ķīnas rožu raksts iederēsies jebkādā terases interjerā. Spilvena pārvalks izgatavots no mīksta kokvilnas materiāla. Pārvalka izmērs 50 x 50 cm, apakšmalā – rāvējslēdzējs.

foto: Cellbes.lv
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Galda klāšanai ārā ir piemērots galdauts no kokvilnas ar ūdeni atgrūdošu akrila pārklājumu un atraktīvu punktiņu rakstu. Ērti un viegli kopjams, var atstāt ārā uz ilgāku laiku.

foto: Cellbes.lv

Segu un spilvenu, kā arī citu lietu uzglabāšanai uz terases noderēs no džutas šķiedrām pīti uzglabāšanas grozi ar rokturiem. Stilīgi un funkcionāli. Lielā groza augstums – 26 cm, diametrs – 33 cm, mazā groza augstums – 25 cm, diametrs – 25 centimetri.

foto: Cellbes.lv

Ēdiena servēšanai lieti noderēs virtuves komplekts, kurā ietilpst divi kokvilnas auduma rokturu satvērēji un viens cimds. Auduma rakstu ar peoniju motīvu radījusi dizainere Bērbela Dreslere (Bärbel Dressler). Rokturu satvērēju izmērs ir 20 x 20 cm, cimda izmērs – 14 x 31 centimetri. 

foto: Cellbes.lv

Vēsākiem vasaras vakariem dārzā, uz terases vai balkona neaizstājama ir mīksta un silta flīsa sega ar meža iedvesmotu motīvu. Pleds ir 130 x 170 cm liels, izgatavots no viegli kopjama un sildoša poliestera.

foto: Cellbes.lv

Vakara pasēdēšanai klātu galdu lieliski izgaismo un romantisku noskaņu rada sveču laternu komplekts, kas paredzēts tējas svecītēm. Komplektā trīs svečturi ar stikla plaisājumu faktūru. Izmēri – mazais 8 x 8 x 8 cm, vidējais 11 x 8 x 8 cm, lielais 14 x 8 x 8 cm lieli.

foto: Cellbes.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Cellbes.lv