Noderīgi ikdienā
2019. gada 23. maijs, 05:23

Aktuāli aksesuāri virtuvē

Karlīna Timofejeva

Virtuvē, tāpat kā citās mājokļa telpās, katru gadu tiek ieviesti modīgi jeb, speciālistu valodā runājot, trendīgi jauninājumi, kas vispirms tiek demonstrēti šīs jomas gadatirgos jeb mesēs Eiropā un citur pasaulē.

Virtuvē, tāpat kā citās mājokļa telpās, katru gadu tiek ieviesti modīgi jeb, speciālistu valodā runājot, trendīgi jauninājumi, kas vispirms tiek demonstrēti šīs jomas gadatirgos jeb mesēs Eiropā un citur pasaulē.

Šogad aktuālas ir ziedu, fantāzijas un ģeometriskas apdrukas tekstilijās un uz traukiem, jaunu materiālu, piemēram, zelta imitācijas, lietojums virtuves piederumos un traukos, kā arī modes krāsu lietojums. 2019. gadā priekšroka tiek dota zaļajai krāsai, kā arī siltiem pasteļtoņiem un tumšām, piesātinātām krāsām – brūnam, mitra asfalta tonim, tumši zilajam un violetajam. Modē arī koši toņi, īpaši jau vasarā.

Celbes atradumi

foto: Cellbes.lv

 Modīgie melnbaltie svītru raksti atsvaidzinās jebkuru mūsdienu virtuvi un var kalpot arī kā servējamie tauki viesībām. Servīze sastāv no 4 lieliem šķīvjiem (27 cm), 4 zupas šķīvjiem (22 cm), 4 mazajiem šķīvīšiem (19 cm) un 4 krūzēm (30 ml). Traukus var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā un lietot arī mikroviļņu krāsnī.

foto: Cellbes.lv

Cellbes.lv, 4 kafijas krūzes, 29,95 eiro
 
Šīs aktuālā dizaina porcelāna krūzes ir kā radītas rīta kafijai visai ģimenei. Katrai krūzei sava oriģināla apdruka, lai ikviens ģimenes loceklis var izvēlēties savu. Krūzes var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un likt mikroviļņu krāsnī. Izmērs – diametrs 9,5 cm, augstums 8 cm, tilpums apmēram 345 mililitri.

foto: Cellbes.lv

Patiešām smalks izstrādājums, kas rotās gan ikdienas, gan svētku galdu, – caurspīdīga stikla tortes šķīvis ar vāku. Šajā traukā lieliski izskatīsies ne vien kūkas, tortes un cepumi, bet arī nelieli augļi. Trauka augstums – 26 cm, diametrs – 32 centimetri.

foto: Cellbes.lv

Ietilpīgas četrkantainas formas bļodas pēdējām modes tendencēm atbilstošā mitra asfalta tonī kalpos daudzus gadus. Bļodām ir neregulāra forma, matēta virsma un raksts, ko veido mazi tumšpelēki punktiņi. Tās izgatavotas no kvalitatīvas māla keramikas, var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un likt mikroviļņu krāsnī. Bļodas platums – 15,5 cm, dziļums – 15 cm, augstums – 5 centimetri.

foto: Cellbes.lv

Cellbes.lv, Zelta krāsas galda rīku komplekts, 21,95 EUR
 
Galda piederumu komplekts neparastā zelta imitācijas izpildījumā būs patīkams jauninājums virtuves ikdienā, taču var kalpot arī kā svētku galda noformējums. Galda piederumiem ir mūsdienīgs dizains, tos var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Komplekts paredzēts divām peronām, tajā ir 2 dakšiņas, 2 naži, 2 ēdamkarotes un 2 tējkarotes.

foto: Cellbes.lv

Stabila un nedaudz retro stila glāzē var servēt gan sulu, gan ūdeni vai limonādi. Ļoti izdevīgs piedāvājums, jo iepakojumā ir 12 glāzes. Fakturētās glāzes var mazgāt trauku mašīnā, tās augstums – 13,5 cm, diametrs – 8 cm un tilpums – 340 mililitri.

foto: Cellbes.lv

Košie un atraktīvie virtuves dvieļi ar dekoratīvu ziedu apdruku ir kā radīti vasarīgu vēsmu ienešanai virtuvē vai dārzā. Virtuves dvieļi izgatavoti no smalkas kokvilnas, to izmērs 50 x 70 centimetri. Tos var kombinēt arī ar atbilstošu aizkaru komplektu, priekšautu vai arī jauniem krēslu spilveniem.

foto: Cellbes.lv

Neaizstājams saimnieces palīgs virtuvē būs oriģināls priekšauts retro noskaņās.
Kokvilnas priekšauts ar dekoratīvām pogām un ielocēm priekšpusē iederēsies ikvienā virtuvē un piestāvēs katrai saimniecei. Viens izmērs, garums – apmēram 72 cm, augšpuses platums – apmēram 29 cm, viduklī sasienama jostiņa – 220 centimetri.

foto: Cellbes.lv

Vasarīgā galda noformējumā iederēsies pīti džutas galda paliktņi. Tie ne tikai aizsargās galdu vai galdautu maltītes laikā, bet arī rotās galdu. Paliktņu diametrs – 35 cm, komplektā 4 paliktņi.

foto: Cellbes.lv

Sēdēšanu virtuves vai dārza krēslā komfortablāku padarīs krēsla spilveni modīgā violetā krāsā (pieejami 9 dažādi toņi). Spilveni izgatavoti no poliestera samta ar spīdumu. Biezums – ap 6 cm, izmērs 40 x 40 centimetri. Komplektā 2 spilveni.

foto: Cellbes.lv

Šogad modē kokvilnas audumi ar krāšņu ziedu apdruku, un šis galdauts ir tieši tāds. Auduma dizains izstrādāts sadarbībā ar dizaineri Helēnu Dardiku. Šādā košā rakstā tiek piedāvāti arī aizkari, dekoratīvie spilvenu pārvalki, gultas veļas komplekts un spilvendrāna. Galdauti pieejami 3 dažādos izmēros.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Cellbes.lv

Tēmas