4 lieliskas sviestmaižu receptes ātrām vakariņām (der arī sātīgām brokastīm!)
foto: Pexels
Garšīgi

4 lieliskas sviestmaižu receptes ātrām vakariņām (der arī sātīgām brokastīm!)

Iveta Galēja

"100 Labi Padomi"

Īstenībā tās nemaz nedrīkstētu saukt par sviestmaizēm, jo sviests uz maizes šķēlēm netiek ziests. Tā vietā izmanto eļļu vai svaigo sieru (vai citu sieru).

Par pamatu ņem parastās baltmaizes, bagetes vai itāļu čabatas šķēles. Tiem, kam garšo, der arī mūsu pašu saldskābmaize un rudzu maize.

Maizi apziež ar eļļu pēc savas gaumes un apgrauzdē vai nu tosterī, vai uz pannas.

 

Iesakām 4 receptes, kā maizi pasniegt ar mazliet neierastākām piedevām:

 

Nākamā lapa: Kūpināta laša un svaigā siera maizītes