Izcep šovasar gaisīgāko vasaras kūku - Pavlovu. Tici, tas nav nemaz tik grūti!
Garšīgi
2017. gada 12. jūnijā, 08:10
5 lieliskas pannakotas, brilē krēma, Pavlovas un plātsmaizes receptes
Kā mājās pagatavot lielisko franču desertu crème brûlée, pannakota ar zemeņu mērci vai slavenajam riteņbraucienam Parīze–Bresta–Parīze veltīto kūku "Paris-Brest". Vai arī - kā izcept plātsmaizi vai arī krievu baletdejotājas Annas Pavlovas iecienīto olbaltuma kūku, kas ir tik viegla, ka piemērota pat balerīnas diētai?
Kā top gardais itāļu deserts - pannakota
Desertu gatavošanas gudrības māca Vecrīgas pusdienotāju kluba "Spināti un sviests" saimniece Ieva Salmane un konditore Māra Bīmane-Mūrniece (https://www.facebook.com/unsviests)