51 gadu vecajai Demijai Mūrai atkal gados jauns mīļotais! FOTO
Aktrise Demija Mūra 2014. gadu sagaidījusi sava jaunā mīļotā vīrieša Šona apskāvienos.
Slavenības
2014. gada 5. janvāris, 14:40

51 gadu vecajai Demijai Mūrai atkal gados jauns mīļotais! FOTO

Jauns.lv

„Cietā rieksta” Brūsa Villisa (58) bijusī sieva Demija Mūra (51) gadu mijas brīvdienas pavadījusi Meksikā kopā ar vecāko meitu un savu jauno mīļoto.

2011. gada novembrī Demija Mūra pieņēma lēmumu šķirt sešus gadus ilgušo laulību ar Eštonu Kačeru (36), jo bija atklājusi vīra neuzticību. Tikai aizvadītā gada nogalē šķiršanās dokumenti visbeidzot nokārtoti oficiāli un pāris šķirts arī juridiski. Vēl pavisam nesen aktrise bija romantiski aizrāvusies ar 30 gadus veco austrālieti Vilu Hanigenu, ar kuru iepazinusies jogas nodarbībā. Demija pat iepazīstinājusi savas trīs meitas ar jauno draugu. Taču šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs un pāris jau izšķīries. Gada nogalē Demija manīta Meksikā cita jauna vīrieša skavās.

Mūras jauno draugu sauc Šons. Zināms vien tas, ka viņš ir vismaz 20 gadus jaunāks par skaisto Holivudas aktrisi un darbojas mūzikas industrijā.

Demija pludmalē demonstrēja lielisku figūru, ko viņai palīdz uzturēt regulāri jogas nodarbību apmeklējumi. Aktrise bija tērpusies miniatūrā bikini, bet viņas jaunais draugs pludmalē demonstrēja savus daudzos tetovējumus. To skaitā ir arī britu supermodeles Tvigijas portrets un X-cilvēku personāža ģīmetne. Kopā ar jauno mīlnieku pārīti Meksikā atpūtās arī Demijas Mūras un Brūsa Villisa vecākā meita Rūmera (25).


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press