Par šo sievieti runā, ka viņa ir kopā ar Bredu Pitu. FOTO
Parādījušās runas, ka Bredu Pitu šobrīd vienojot romantiskas jūtas ar aktrisi Keitu Hadsoni. Pita un Džolijas bijušais miesassargs apliecina, ka par to nemaz nebrīnītos, ja šīs tenkas izrādītos patiesas.
Slavenības
2016. gada 1. decembris, 16:30

Par šo sievieti runā, ka viņa ir kopā ar Bredu Pitu. FOTO

Jauns.lv

Izplatījušās runas, ka aktieri Bredu Pitu (52) vienojot romantiskas jūtas ar aktrisi Keitu Hadsoni (37). Kāds aktierim tuvs paziņa gan šos apgalvojumus noliedzis.

Izdevumā „Woman’s Day” teikts: „Keita ir Breda noslēpumainā sieviete. Dažu aizvadīto nedēļu laikā, pēc vairākām slepenām tikšanās reizēm, viņi kļuvuši īpaši tuvi.”

Pagaidām šīs ziņas nav komentējis ne Breda Pita, ne Keitas Hadsones preses pārstāvis.

Vārdā nenosauktais informators austrāliešu šovbiznesa izdevumam piebildis vēl dažas intīma rakstura detaļas: „Holivudā baumo, ka Keita esot ugunīga gultā, un tāds pats esot arī Breds.”

„Viņi ir lielas zvaigznes, kas viens otram ļoti simpatizē, un nav šaubu, ka abi izbauda viens otra kompāniju.”

Baumas ticamākas dara arī Pita un viņa sievas Andželinas Džolijas miesassarga Krisa Hercoga izteikumi izdevumam „Woman’s Day”. „Es pazīstu abus – Keitu un Bredu. Mani tas nemaz nepārsteigtu, ja izrādītos, ka viņi ir pāris,” norādījis Hercogs. Miesassargs arī piebildis, ka, viņaprāt, Hadsone ir „brīnišķīga sieviete” un Pitam būtu paveicies, ja varētu ar viņu satikties. „No viņiem sanāktu lielisks slavenību pāris,” komentējis Kriss Hercogs.

Citā intervijā miesassargs izteicis arī savas domas par slaveno mīlas trīsstūri – Pitu, Džoliju un Dženiferu Anistoni. Viņš apliecinājis, ka ir Anistones pusē. „Breds Pits un Dženifera Anistone bija simtprocentīgi laimīgi pirms viņš satika Andželinu Džoliju,” norādījis Hercogs austrāliešu interneta vietnes „Yahoo Australia’s Be Enternainment” veidotājiem. Breda un Dženiferas laulības laikā viņš nekad nesot dzirdējis par strīdiem vai baumām par krāpšanu. „Viņa Pitu mīlēja no visas sirds,” uzskata Hercogs. „Nedomāju, ka Dženifera vispār skatījās uz citiem vīriešiem, kad bija kopā ar Bredu. Viņa vīra dēļ būtu bijusi gatava savu dzīvību atdot.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press