Kāda izskatījās supermodele Heidija Kluma 13 gadu vecumā? Tīņa gadu FOTO
Heidija Kluma 13 gadu vecumā un šā gada aprīlī.
Slavenības
2014. gada 6. aprīlis, 15:19

Kāda izskatījās supermodele Heidija Kluma 13 gadu vecumā? Tīņa gadu FOTO

Jauns.lv

Vāciete Heidija Kluma (40) ir viena no labāk apmaksātajām supermodelēm pasaulē. Taču pusaudzes gados arī viņa bija neveikla tīne, kā vairums no mums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nesen publiskotajās fotogrāfijās Heidija redzama 13 gadu vecumā. Viņa tērpusies pēc astoņdesmito gadu modes un arī frizūra ieturēta klasiskā tā laika stilā. Atklātībā nonākušās fotogrāfijas uzņemtas laikā, kad Heidija piedalījās skolēnu uzņemtas kinofilmas tapšanā un atveidoja kiborgu.

Heidija uzauga Bergišā Gladbahā, mazā Vācijas pilsētiņā. Filmai, ko uzņēmuši skolēni, dots nosaukums „Die Weibliche Kampfmaschine”, ko varētu tulkot kā „Sieviete kaujas mašīna” vai „Sieviete kiborgs”. Heidijas tēlotajai varonei operācijas laikā izņemtas smadzenes un viņa pārvērtusies par robotu-kiborgu, kas vēlas iznīcināt pasauli. Kinolente uzņemta 1986. gadā un nesen to plašākai sabiedrībai publiskojis Heidijas bijušais klasesbiedrs Parviss Khosravi.

Vienā no fotogrāfijām Heidijai ir redzama ar ļoti kupliem, uzkasītiem matiem un maisveidīgā apģērbā, bet rokās viņa tur divas pistoles. Citā bildē viņas mati iz iztaisnoti un saņemti zemā zirgastē un „aktrise” pati domīgi veras tālumā. Vēl kādā no attēliem Heidija redzama ar izkrāsotu seju kopā ar divām citām dejotājām. Vērīgākie secinājuši, ka supermodeles deguns tīņa gadu bildēs izskatās daudz atšķirīgāk nekā tagad, lai gan Kluma allaž noliegusi sev veiktas plastiskās operācijas.

Intervijā vācu telekanālam RTL, supermodeles klasesbiedrs Parviss norāda, ka Heidijai jau tolaik piemitis zvaigznei tik nepieciešamais šarms. „Es Heidiju satiku fotogrāfu klubiņā, kad mācījos devītajā klasē. Atceros, ka jau tobrīd padomāju: viņa ir dzimusi, lai būtu kameru priekšā,” viņš atceras. „Visas meitenes gribēja būt kā viņa, bet puiši gribēja būt kopā ar viņu.”

Modeles gaitas Heidija uzsāka sešus gadus pēc šīs studentu veidotās filmiņas uzņemšanas. Viss aizsākās ar to, ka draudzene pierunāja Heidiju pieteikties modeļu konkursam. Kluma tajā uzvarēja un viņai piedāvāja slēgt līgumu ar modeļu aģentūru „Metropolitan Models” Ņujorkā. Pasaules slavu Heidijai atnesa bikini fotogrāfija uz žurnāla „Sport Illustrated” vāka 1998. gadā.

Kasjuans.lv, Foto: All Over Press