Slavenības
2014. gada 17. aprīlis, 11:29

No AC/DC aiziet ģitārists Malkolms Jangs

Jauns.lv

Austrāliešu smagā roka grupa AC/DC paziņoja, ka turpinās darbību bez ģitārista Malkolma Janga, kurš cieš no smagas slimības.

"Ģitārists un oriģinālā sastāva dalībnieks Malkolms Jangs pēc 40 grupai AC/DC ziedotiem gadiem izšķīries par pārtraukumu veselības problēmu dēļ," teikts paziņojumā grupas mājaslapā. "Malkolms vēlas pateikties grupas uzticīgajiem faniem visā pasaulē par viņu nebeidzamo mīlestību un atbalstu." "Grupa turpinās radīt jaunu mūziku," uzsver AC/DC dalībnieki.

Viņi nav atklājuši, no kādas slimības cieš Jangs.

Šonedēļ medijos parādījās ziņas, ka leģendārā grupa varētu būt ceļā uz izjukšanu. 61 gadu vecais Malkolms Jangs ciešot no smagas slimības, kas liedz viņam uzstāties vai piedalīties mūzikas ierakstos. Tomēr grupas līderis Braiens Džonsons šonedēļ noraidīja, ka AC/DC esot uz izjukšanas robežas.

"Es negribētu teikt, ka nākotnē būs tā vai citādi. Es neko neizslēdzu," viņš turpina. "Vienam no puišiem ir novājinoša slimība, bet es nevēlos atklāt par daudz. Viņš ir ļoti lepns un noslēgts, brīnišķīgs cilvēks. Mēs esam bijuši draugi 35 gadu garumā, un es viņu apbrīnoju."

Brāļi Malkolms un Anguss Jangi nodibināja grupu 1973.gadā neilgi pēc pārcelšanās uz Austrāliju no dzimtās Skotijas. Līdz šim pārdoti vairāk nekā 200 miljoni AC/DC albumu.

AC/DC - Highway to Hell

LETA, AFP, Foto: All Over Press

Tēmas