Heidija Kluma lidostā bučojas ar Demijas Mūras bijušo. FOTO
Heidija Kluma un viņas 13 gadus jaunākais draugs Vito Šnēbels jūtas bezgala iemīlējušies. Pārītis skūpstās Nicas lidostā Francijā.
Slavenības
2014. gada 23. maijs, 09:31

Heidija Kluma lidostā bučojas ar Demijas Mūras bijušo. FOTO

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma (40) jau trīs mēnešus par savu mīļoto sauc mākslas dīleri Vito Šnēbelu (27), kuru savulaik vienojušas romantiskas attiecības arī ar citām par sevi ievērojami vecākām Holivudas skaistulēm. Nesen pārītis manīts skūpstāmies Nicas lidostā Francijā.

Līdzīgi kā daudzās slavenības, arī Heidija Kluma devusies uz Francijas dienvidiem, lai baudītu prestižo Kannu kinofestivālu. Kopā ar viņu festivālu apmeklēs arī modeles draugs, mākslas dīleris Vito Šnēbels, kurš ir 13 gadus jaunākas par savu mīļoto.

Otrdien, ierodoties Nicas lidostā Heidija, bija tērpusies piegulošos džinsos un zilā zīda blūzē. Modes pētniekiem šī tērpa kombinācija nav iepatikusies. Tie atļaujas norādīt, ka Heidija vienmēr izcēlusies ar eleganci un arī šoreiz toņu ziņā viņas tērps bijis perfekti saskaņots, taču viņiem absolūti nav iepatikusies Heidijas blūze. Allaž kritiski noskaņotie modes kritiķi ir pārliecināti, ka, ejot līdzās jaunajam rotaļu puisēnam, Heidijai vajadzējis izraudzīties ko citu, ne šādu „plāksteru” tipa zīda blūzi, kas viņai nav glaimojoša.

Pirms mēneša Heidija un Vito bija devušies romantiskās brīvdienās uz Meksiku. Tur paparaci atpazinuši slaveno modeli pludmalē, sauļojamies un peldamies bez krūštura, par ko vēlāk sacelta ažiotāža arī plašsaziņas līdzekļos.

Atgādināsim, ka Heidiju Klumu un Vito Šnēbelu romantiskas jūtas vieno kopš šā gada februāra.

Mākslas dīlerim ir kāda vājība – tās ir vienas no skaistākajām Holivudas dīvām, kuras piedevām ir par viņu vecākas. Šnēbelu vienojušas romantiskas attiecības ar 51 gadu veco aktrisi Demiju Mūru un 49 gadus veco supermodeli Ellu Makfersoni..

2012. gadā pēc mēnesi ilga romāna, Šnēbels paziņojis Mūrai, ka vēlas izbeigt attiecības. Viņš bijis nikns, ka draudzene devusies uz Maiami mākslas gadatirgu „Art Basael” un ballējusies kopā ar citām slavenībām, tāpēc paziņojis aktrisei, ka vēlas pārtraukt romantiskās attiecības.

„Vito ļoti smagi strādājis, lai viņu mākslas pasaulē uztvertu nopietni un nevēlas, lai par viņu domā kā par cilvēku, kurš lenc slavenības,” laikrakstam „New York Post” norādījis kāds viņa draugs. „Vito nespēja ciest, ka pēc tam, kad atklātībā nonāca jaunumi, ka viņš satiekas ar Mūru, ik uz soļa sāka sekot fotogrāfi. Vito nebija priecīgs, ka Mūra nolēma doties uz „Art Basel” ballīti, kamēr viņš tur strādāja, lai sekmētu savu biznesu. Tā bija uzmanības novēršana, kas viņam nebija vajadzīga laikā, kad pilsētā uzturējās visi lielākie mākslas kolekcionāri.”

„Art Basel” ir viens no lielākajiem kolekcionāru saietiem ASV un to apmeklē arī daudz slavenību.

Vairākus gadus pirms attiecībām ar Demiju, Vito par savu sirdsdāmu sauca supermodeli Ellu Makfersoni.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press