Kalkins viens pats klīst pa Londonu un dzied par picām! FOTO
Makolijs Kalkins ieradies Londonā, lai uzstātos kopā ar savu grupu „Pizza Underground”. Puiši izpildot „Velvet Underground” un Lū Rīda skaņdarbus, bet dziesmu tekstus ir pārveidojuši tā, lai to saturs būtu par... picām.
Slavenības
2014. gada 26. maijs, 05:33

Kalkins viens pats klīst pa Londonu un dzied par picām! FOTO

Jauns.lv

Reiz viņš bija viens no populārākajiem bērniem-aktieriem pasaulē. Taču pēdējos gados Makolijam Kalkinam (33) karjera vairs nevedas. Ja preses slejās parādās kādi jaunumi, tie parasti ir slikti. Taču nesen aktieris devies uz Angliju, lai uzstātos kopā ar savu grupu!

Pēc aktiera karjeras kraha Makolijs Kalkins izmēģinājis roku kā glezniecībā, tā mūzikā. Nesen 33 gadus vecais Kalkins manīts Londonas ielās. Anglijas galvaspilsētā viņš viesojas kopā ar savu grupu „Pizza Underground”, ar kuru šobrīd devies koncertturnejā. Gaišos matus viņš ataudzējis līdz plecam un nēsā dažu dienu bārdiņu. Makolijs bija ģērbies ikdienišķā ielas stilā: džinsos, denim jakā, t-kreklā, rūtainā kreklā un smagnējos zābakos.

Lai gan 2012. gadā baumoja, ka Makolijs ciešot no smagas narkotiku atkarība, staigājot pa Londonas ielām viņš izskatījās gana labā fiziskajā formā un pie visnotaļ labas veselības.

Pirms diviem gadiem tenkoja, ka Makolijs cieš no smagas heroīna atkarības un viņam atlicis dzīvot vien pusgadu.

Nu plašsaziņas līdzekļus sasniegušas jaunas baumas. Makolijs it kā esot uzveicis narkotiku atkarību, bet iegrimis citā. Viņš esot atkarīgs no nikotīna un dienā izsmēķējot vidēji 60 cigarešu (!), kas faniem rada jaunas raizes par viņa veselību un dzīvību..  

„Gandrīz ikreiz, kad satieku Makoliju, viņš ir ar cigareti zobos un kūpina kā skurstenis,” izdevumam „National Enquirer” izteicies kāds vārdā nenosaukts paziņa.

Grupu „Pizza Underground” Kalkins nodibināja 2012. gadā. Puiši spēlē grupas „Velvet Underground” un dziedātāja Lū Rīda skaņdarbus, tikai visi dziesmu teksti ir mainīti tā, lai to saturs būtu par... picām.

Laika posmā no 2002. gadā līdz 2010. gadam Kalkins bija kopā ar aktrisi Milu Kunisu. Runā, ka atkarību problēmas viņam sākušās pēc šķiršanās, ko viņš ļoti smagi pārdzīvojis. Runā, ka viņš aizvien īsti neesot ticis šīm sirdssāpēm pāri. Tomēr Makolijs vēlas dzīvot tālāk un ir noskaņots apprecēt savu 23 gadus veco draudzeni Džordanu. Kalkina draudzene pēc skata ir ļoti līdzīga Milai. „Makolijs ir pārliecināts, ka Džordana ir viņa Īstā sieviete,” norāda paziņa. „Viņi ir kā bez prāta viens otra dēļ.” Lai gan Kalkina nodomi ir nopietni, savu draudzeni viņš bildināt vilcinās...

Makolijs Kalkins klīst pa Londonas ielām

Makolijs Kalkins ieradies Londonā, lai uzstātos kopā ar savu grupu „Pizza Underground”. Puiši izpildot „Velvet Underground” un Lū Rīda skaņdarbus, ...

gallery icon
12

Tā spēlē Makolija Kalkina grupa „Pizza Underground”

Makolija Kalkina jaunā draudzene Džordana Leina Praisa

gallery icon
5

Makolijs Kalkins kļuvis par gleznotāju

gallery icon
17

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press