Holivudas aktrisei Kameronai Diazai bikini biksītes par 73 eiro! FOTO
Holivudas aktrise Kamerona Diaza izvēlējusies bikini biksītes, ko darinājis zīmols „Mikoh”.
Slavenības
2014. gada 11. jūlijs, 05:01

Holivudas aktrisei Kameronai Diazai bikini biksītes par 73 eiro! FOTO

Jauns.lv

Atpūtai pie baseina Maiami Holivudas aktrise Kamerona Diaza (41) bija izvēlējusies divu krāsu bikini.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizvadītajā nedēļas nogalē aktrise Kamerona Diaza redzēta atpūšamies Floridā pie okeāna kopā ar savu jauno mīļoto – grupas „Good Charlotte” mūziķi Bendžiju Madenu, taču pirmdienas pēcpusdienā viņa baudīja saulīti pie baseina vienatnē.

Filmas „Sex Tape” zvaigzne savu lielisko figūru demonstrēja melnās bikini biksītēs ar un oranžā krūšturī. Aktrise savu ietērpu bija miksējusi no diviem dažādiem peldkostīmiem. Interesantā dizaina melnās biksītes darinājis zīmols „Mikoh” un veikalos tās nopērkamas par augstu cenu – 73 eiro. Šī zīmola darinājumus iecienījušas arī tādas slavenības kā dziedātājas Bijonsē un Rianna, kā arī populārās amerikāņu sabiedrības dāmas Kardašjanas.

Gaišos matus Kamerona Diaza bija saņēmusi mezglā un brīvo dienu baudīja bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Kājās aktrise bija apāvusi smilšu krāsas siksniņkurpītes uz zemas zoles, kas atsedza viņas koši sarkani lakotos kāju nadziņus.

Ikreiz, kad tiek veidoti seksapīlāko slaveno sieviešu topi pludmales tērpos, Kamerona ierindojas augstās pozīcijās. Daudzi uzskata, ka viņai piemīt viena no labākajām figūrām Holivudā. Diaza ietur veselīgu dzīvesveidu,sporto un ēd sabalansētu pārtiku. Viņa aizvadītā gada nogalē ir pat izdevusi grāmatu, kurā atklāj citām dāmām savus laba izskata noslēpumus.

Jaunajā filmā „Sex Tape” būs iekļauta arī epizode, kurā Diaza redzama kā no mātes miesām nākusi. „Man tā ir pirmā reize,” norāda aktrise par pilnīgu atkailināšanos kameru priekšā. „Taču Džeisons (Segels) arī būs kails. Tā ir daļa no lomas. Tāpēc es to izdarīju. Gan paši redzēsiet.”


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press