46 gadus vecā Džūlija Robertsa lieliski izskatās mini kleitā. FOTO
Aktrise Džūlija Robertsa balvu vakaram izvēlējusies modes nama „Elie Saab” tērpu.
Slavenības
2014. gada 26. augusts, 18:46

46 gadus vecā Džūlija Robertsa lieliski izskatās mini kleitā. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Džūlija Robertsa (46) „Emmy” balvu vakarā ļoti atšķīrās no citām sava amata māsām. Vairums Holivudas dīvu bija izraudzījušās garos vakartērpus, taču „jaukā sieviete” devusi priekšroku meitenīgai mini kleitiņai. Ja ir tādas kājas, kāpēc gan ne?

46 gadus vecumu sasniegusī kino dīva Džūlija Robertsa „Emmy” balvu vakaru apmeklēja modes nama „Elie Saab” kokteiļkleitā. Tumši zilais tērps akcentēja aktrises šmaugo vidukli, bet tā garums – cik nevainojami slaidas ir aktrises kājas. Tērpam Robertsa bija pieskaņojusi tumši zilas laiviņas uz platformas zoles. Savukārt no rotu klāsta izvēlējusies vien mirdzošus auskariņus, neaizēnojot krāšņo tērpu ar lērumu dārgu rotaslietu.

Modes nama „Elie Saab” darbnīcas rodamas Parīzē, Milānā un Beirutā. Šī zīmola darinātie tērpi izpelnījušies atzinību kā eleganti, krāšņi un grezni, kas turklāt lieliski izceļ sievietes auguma skaistākās līnijas. Arī neskaitāmas Holivudas zvaigznes iecienījušas „Elie Saab” darinājumus. Viņu vidū ir aktrises Mila Kunisa, Skārleta Johansone, Zoja Saldana un Gvineta Paltrova. Visas šīs dīvas savulaik sarkanā paklāja pasākumiem izvēlējušās „Elie Saab” vakartērpus.

Modes dizainers Elija Sābs ir dzimis 1964. gada 4. jūlijā Libānas galvaspilsētā Beirutā. Šai piecu bērnu ģimenei nebija saistības ar modes pasauli, taču zēnam jau bērnībā patika šūt un viņš bija cieši apņēmies kļūt par modes dizaineru, kad paaugsies. Elijam bija tikai astoņi gadi, kad viņš pašuva pirmo kleitu savai māsai. Savu zīmolu Sābs nodibināja 18 gadu vecumā. Viņa komandā strādāja 15 cilvēku. Sākotnēji modes nams specializējās līgavas tērpu izstrādē.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press