Kas notiek? Ilzes Ķuzules-Skrastiņas vairs nav "Ēnu spēlēs". FOTO
Pirms diviem gadiem seriālā galveno lomu atveidoja Ilze Ķuzule – Skrastiņa. Nu viņas vietā noziegumus pašmāju seriālā „Ēnu spēles” šķetinās kāda cita aktrise.
Slavenības
2014. gada 1. septembris, 05:07

Kas notiek? Ilzes Ķuzules-Skrastiņas vairs nav "Ēnu spēlēs". FOTO

Jauns.lv

Sākot ar 9. septembri TV3 skatītāji varēs sekot līdzi noziegumu izmeklēšanai seriālā „Ēnu spēles”, kur pirmajās sērijās spožākā zvaigzne bija Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule – Skrastiņa. Nule kā TV3 izziņotajā sezonas jaunumu pieteikumā Ilzes vārds seriāla varoņu sarakstā vairs nav atrodams.

Pirms diviem gadiem rādītajā seriālā teju vai katrā sērijā Ilzes Ķuzules – Skrastiņas atveidotā varone piesaistīja uzmanību ar smalko izmeklētājas stilu. Tandēmā ar Aināru Ančevski, Ķuzule bija klāt visos seriāla kriminālajos stāstos. Taču jaunās detektīvseriāla sezonas aprakstā Ilze Ķuzule - Skrastiņa netiek pieminēta.

TV3 sabiedrisko attiecību speciāliste Marta Zandersone vēsta: „Jaunus noziegumus seriāla „Ēnu spēles” rudens sezonā izmeklēs Roberts (Ainārs Ančevskis) ar savu palīgu Andri jeb Rūķīti (Mārtiņš Egliens) un viņiem palīdzēs advokāta kungs Marčello (Gints Grāvelis). Papildu izmeklētāju komandai, laiku pa laikam būs redzams aktieris Rolands Zagorskis, kas uzticēs puišiem kādu ļoti, ļoti svarīgu uzdevumu. Bet detektīva aģentūrā pārmaiņas tomēr notikušas un tieši daiļā dzimuma rindās. Tā kā Roberts bez sievietēm sev blakus iztikt nevar, atliek tikai gaidīt 9. septembri, lai uzzinātu jaunumus.”

Savukārt Ainārs Ančevskis noslēpumaini izsakās par jaunās sievietes tēlu: „Viņas uzdevums ir tērēt tēva nopelnīto naudu.”

TV3 publicitātes bildēs redzams, ka seriālā piedalīsies arī Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane. Pirms neilga laika kādā no raidījuma „Bez tabu” sižetiem skatītāju uzmanību piesaistīja aktrises Dārtas Danevičas teiktais – viņa jau septembrī būšot redzama kādā no latviešu seriāliem, kurā spēlēs gudru, pievilcīgu, ātru un atraktīvu divdesmitgadīgu jaunieti, kas protot arī sagādāt nepatikšanas. Dārta arī norādīja, ka šī loma nebūs „UgunsGrēkā”.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes