Jenny May pēc apprecēšanās jūtas daudz labāk
Dziedātāja Jenny May atklāj, ka pēc kāzām viņas un vīra Gata attiecības kļuvušas vēl labākas un viens otru dziedātāja var lepni teikt, ka viņai ir vīrs.
Slavenības
2014. gada 9. septembris, 07:45

Jenny May pēc apprecēšanās jūtas daudz labāk

Jauns.lv

Šovasar viens otram jāvārdu teica vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp dziedātāja Jenny May (īstajā vārdā Maija Stuģe), kura ar savas meitiņas Sāras tēvu Gati Babri apprecējās pēc vairāku gadu kopdzīves. Tagad viņa portālam kasjauns.lv atklāj, kas mainījies viņas un vīra attiecībās pēc kāzām.

Jenny teic, ka daudzi pāri nesteidzas attiecības nokārtot oficiāli, iespējams, tamdēļ, ka baidās no atbildības vai no tā, ka pēc kāzām attiecības var izmainīties uz sliktāko pusi. Taču viņa mierina, ka nevajag baidīties.

„Man šķiet, ka mums ar Gati tagad viss ir vēl labāk. Apprecēšanās liecina par briedumu, jo tā ir liela atbildības sajūta no abu puses,” saka Janny May.  Dziedātāja atklāj, ka doma par kāzām jau bijusi sen,  taču pēc meitiņas pieteikšanās kāzas tika atliktas un atliktas. Viņa ir pateicīga savam vīram arī par to, ka viņš ir tas, kas dziedātāju motivē mūzikā tad, kad viņai pašai šis tas neizdodas. “Ja man kādreiz uznāk apnikums, viņš ir tas, kas mani baksta. Dažreiz man pat tas nepatīk, taču pēc tam jau saprotu, ka viņš grib, lai man būtu labāk. Viņš nav kā citi vīrieši, kas nekur nelaiž un liek sēdēt mājās. Gatis ir labs vīrs un gādīgs tēvs, par ko man ir milzīgs prieks. Un pēc kāzām mūsu attiecības tikai uzlabojušās, turklāt lepni varu Gati saukt par vīru, nevis vienkārši par draugu,” stāsta dziedātāja.

kasjauns.lv/ Anete Janševica

Tēmas