Kurai pikantāks tērps un skaistākas krūtis? Sairusa pret Riannu. FOTO
Mailija Sairusa un Rianna pasākumu apmeklēja tērpos, kas ir no dizainera Toma Forda augstās modes jaunās kolekcijas. Dizianers šos pikantos tērpus prezentēja Londonas modes nedēļā šā gada septembrī.
Slavenības
2014. gada 1. novembris, 05:31

Kurai pikantāks tērps un skaistākas krūtis? Sairusa pret Riannu. FOTO

Jauns.lv

Mailija Sairusa un Rianna bieži izvēlas tērpus, kas parāda daudz. Arī nesen, apmeklējot kādu labdarības pasākumu, abas popzvaigznes bija izraudzījušās ļoti pikantus tērpus.

Aizvadītajā trešdienā amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa un barbadosiešu popzvaigzne Rianna apmeklēja „amfAR” rīkoto pasākumu Losandželosā, kur vienuviet pulcējās daudzas slavenības.

Abas dziedātājas bija tērpušās izaicinošos un augumu ļoti atsedzošos tērpos. Kā izrādās, abi ekstravagantie vakartērpi ir no dizainera Toma Forda augstās modes jaunākās kolekcijas. Dizainers šos tērpus prezentējis 2015. gada pavasara/vasaras tērpu skatē Londonas modes nedēļā šā gada septembrī.

Mailija bija ģērbusies melnā tērpā, kas darināts no šauriem maxi svārkiem un caurspīdīga šifona topa ar lentēm, kas piesedz tikai tērpa nēsātājas intīmākās vietas. Mailija pasākumu apmeklēja kopā ar savu mammu Tišu Sairusu, kura bija izvēlējusies daudz atturīgāku satīna vakarkleitu sudrabotā krāsā.

Savukārt popzvaigzne Rianna „amfAR” Gala pasākumu apmeklēja sniegbaltā kleitā ar dziļu šķēlumu un caurspīdīga auduma krūšu daļu. Dziedātājas sievišķos dotumus piesedza vien zaigojošu violetu ziedu izšuvumi. Popzvaigzne koptēlu padarījusi vēl pikantāku, apģērbu papildinot ar melnām garajām zeķēm un purpura krāsas platformas apaviem. Tieši tāpat kā modele Toma Forda tērpu skatē Londonā.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press