Stethema draudzene pozē Riannas kleitā. Kurai kailās krūtis izskatās labāk? FOTO
Rouzija Hantingtone-Vaitlija un Rianna parāda, ka dizainera Toma Forda tērps der visiem gadījumiem – gan smalkam sarkanā paklāja pasākumam, gan pludmalei.
Slavenības
2014. gada 19. novembris, 09:33

Stethema draudzene pozē Riannas kleitā. Kurai kailās krūtis izskatās labāk? FOTO

Jauns.lv

Pirms dažām nedēļām barbadošiešu popzvaigzne Rianna apmeklēja „amfAR” rīkoto pasākumu Losandželosā, tērpusies ļoti jutekliskā un pikantā tērpā. Šo pašu kleitu nu fotosesijai pludmalē izraudzījusies viena no „Victoria’s Secret” modelēm – aktiera Džesona Stethema draudzene – Rouzija Hantingtone-Vaitlija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Baltā kleita ar dziļo šķēlumu un juteklisko augšdaļas risinājumu ir no dizainera Toma Forda augstās modes jaunākās kolekcijas. Modes mākslinieks šo tērpu prezentējis 2015. gada pavasara/vasaras tērpu skatē Londonas modes nedēļā šā gada septembrī.

Sniegbaltās kleitas augšdaļa ir darināta no caurspīdīga auduma, un tērpa nēsātājas krūtis piesedz vien zaigojošu violetu ziedu izšuvumi. Dziedātāja Rianna koptēlu bija padarījusi vēl pikantāku, apģērbu papildinot ar melnām garajām zeķēm un purpura krāsas platformas apaviem. Tieši tāpat kā modele Toma Forda tērpu skatē Londonā.

Savukārt Rouzija Hantigtone-Vaitlija fotogrāfu, stilistu un fotosesijas radošās komandas pavadīta, skrēja pa okeāna piekrasti basām kājām.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press