Demija Mūra noskuj matus jaunākajai meitai. FOTO
Mamma Demija Mūra skuj matus jaunākajai meitai Talulai.
Slavenības
2015. gada 26. janvāris, 18:36

Demija Mūra noskuj matus jaunākajai meitai. FOTO

Jauns.lv

Demijas Mūras (52) un Brūsa Villisa (59) jaunākā meita Talula (20) aizvadītā gada nogalē nogrieza pusgaros matus. Nesen viņa savā „Instagram” blogā ievietojusi fotogrāfiju, kurā parāda kā mamma skuj viņas galvu teju uz „nullīti”.

Viena no populārākajām kino epizodēm ar Demijas Mūras līdzdalību vērojama 1997. gadā iznākušajā filmā „Kareive Džeina”, kurā viņa pati sev noskuj matus. Tā, ka Talulas mammai jau ir personīgā pieredze kā noskūt matus uz „nullīti”!

Jauniete nesen savā „Instagram” blogā ievietojusi attēlu, kurā iemūžināts mirklis, kā Demija ar skujamo aparātu rokās atbrīvo meitas galvu no matiem. Savukārt Talula šo procesu fotografē ar savu mobilo tālruni.

Talulas jaunais izskats jau nesis rezultātus. Meitene saņēmusi modeles darba piedāvājumu! Viņa kļuvusi par zīmola „Zana Bayne” jauno reklāmas seju. Jauniete nesen sniegusi interviju žurnālam „Teen Vogue” , kurā dalījusies pieredzē, kādas ir sajūtas augot superzvaigžņu ģimenē. „Maniem vecākiem izdevies izaudzināt mani ar sajūtu, ka man dzīvē ļoti paveicies,” norādījusi Talula. „Man šobrīd ir 20 gadu, un es varu atzīties, ka visbeidzot sāku pamazām sevi pieņemt. Mans dzīves stāsts – tas ir ne tikai par mežonīgo pusaudzes laiku Losandželosā, kad lietoju narkotikas vai pārāk daudz alkohola.”

Pērn Talula 45 dienas pavadīja rehabilitācijas klīnikā Arizonā, ārstējoties no narkotiku atkarības un ēšanas traucējumiem.

Demija Mūra noskuj matus filmā „Kareive Džeina”
Kasjauns.lv, foto: Instagram, All Over Press