Nigēriešu striptīzdejotājs bēg no Sibīrijas; kareivīgie pensionāri viņu "izēduši"
Misters Skins vēl smaida (ekrānuzņēmums)
Trakā pasaule
2023. gada 2. februāris, 14:34

Nigēriešu striptīzdejotājs bēg no Sibīrijas; kareivīgie pensionāri viņu "izēduši"

Jauns.lv

Neizturējis ķengu un draudu kampaņu, no sniegotās Jakutijas aizbēdzis nigēriešu striptīzdejotājs ar iesauku Misters Skins, vēsta “Telegram” kanāls “SakhaDay”.

Skina vajāšanu sāka neapmierināti pensionāri, kuri par viņu sūdzējās vietējām varas iestādēm. Jakutskas mēram Jevgeņijam Grigorijevam, policijas priekšniekam un deputātiem nosūtītajā vēstulē pensionāri ir sašutuši par video, kurā Skins naktsklubā dejo striptīzu un ar kādu dāmu imitē kunilingu.

“Jaunā gada svinību laikā pa “Watsapp” nosūtīja nejēdzīgu video, kas ir prātam neaptverams. Video redzams vīrietis peldbiksēs, kurš sauc sievietes no zāles un ar viņām imitē dzimumaktu. Tā ir izcila nepieklājība, kas pārkāpj Jakutijas pamattautu morāles un ētikas normas. Ļaudis šokēja un sarūgtināja video, kas propagandē izlaidīgu dzīvesveidu un vieglas pieejamības attieksmi. Mūs, pamatiedzīvotājus, satrauca, ka likums mūs neaizsargā no tādām neprātīgām darbībām,” sašutuši pensionāri.

Vecīšiem pievienojās “Jakutgazprom” bijušais vadītājs Afanasijs Maksimovs, kurš Skinu nosauca par “nigeru” un piebilda, ka Čečenijā viņam būtu nogriezuši dzimumlocekli.
Vietējā administrācija jau izsaukusi Skinu “uz sarunu”, taču viņš neieradās.

Sakarā ar saņemtajiem draudiem viņš pametis Jakutiju. Dejotājs nesaprot, par ko viņu knābā vietējie morāles sargi. “Kādēļ Jakutska mani nemīl? Ko sliktu es daru?” viņš vaicāja “SakhaDay” korespondentam. Viņš taču “tikai dejoja, dāvāja emocijas un mēģināja izkustināt ļaudis” šajā aukstajā vietā.

Dejotājs Jakutskā strādāja vairākus mēnešus. Izrādās, viņš beidzis Kurskas valsts medicīnas universitāti, ieguvis specialitāti informātikā, apguvis grima, masiera un fitnesa trenera prasmes.