Spānijas karaliene šokē ar neveselīgu kārnumu. FOTO
Karaliene Letīcija apgalvo, ka ievēro diētu un nodarbojas ar sportu – tāpēc arī viņa ir tik tieva.
Slavenības

Spānijas karaliene šokē ar neveselīgu kārnumu. FOTO

Jauns.lv

Spānijas karaļa Felipes VI (47) laulātā draudzene karaliene Letīcija (42) nesen apmeklējusi „Woman Awards” ceremoniju Madridē, kur pārsteigusi klātesošos ar teju slimīgu kārnumu.

Spānijas karaliene šokē ar neveselīgu kārnumu. FOT...

Pērnā gada jūnijā par karalieni kronētā Letīcija bija tērpusies melnā kokteiļkleitā ar korsetes augšdaļu, ko darinājis modes nams „Felipe Varela”, bet kājās apāvusi zīmola „Prada” apavus. Svinīgās balvu ceremonijas vakarā karaliene pasniedza trīs godalgas izcilākajām sievietēm: Holivudas zvaigznei Selmai Haijekai par viņas ieguldīto darbu labdarībā, kā arī orķestra diriģentei Rinē Inmei Šarē un starptautiskās veselības aizsardzības organizācijas vadītājai Marijai Neirai.

Šī bija pirmā reize, kad Letīcija sabiedrībā iznāca ar jauno frizūru. Tērpa fasons un īsais matu griezums atklāja skatienam karalienes muguru un muskuļotās rokas. To uzreiz varēja novērtēt, ka Letīcija regulāri nodarbojas ar sportu, taču tērps nekādi nespēja noslēpt pārlieku kārnumu. Letīcija vienmēr bijusi ļoti tieva sieviete un runas par viņas svaru un iespējamām ar ēšanas traucējumiem saistītām problēmām virmojušas bieži. Nogurusi no šīm baumām, karaliene vēl pirms kāda laika pati bija gatava runāt par šo tēmu un pastāstīt patiesību. Viņa atzinās, ka ievēro diētu, ko izstrādājis doktors Nikolass Perrikone. Šajā ēdienkartē ir zivis un jūras produkti, bet no gaļas ēdieniem priekšroka tiek dota tītaram.

Letīcija ar vīru karali Felipi VI aizvadītajā nedēļā apmeklējot Dānijas karalienes Mārgaretas II 75. dzimšanas dienas svinības.
Letīcija ar vīru karali Felipi VI aizvadītajā nedēļā apmeklējot Dānijas karalienes Mārgaretas II 75. dzimšanas dienas svinības.

Tie, kas ievēro šo diētu, uzturā lieto olas (Letīcija brokastīs ēd omleti, kas gatavot no trīs olu baltumiem), biezpienu, zaļos lapu dārzeņus, kāpostus, sparģeļus, tomātus, saldo papriku, sēnes, ogas, ābolus, bumbierus, melones, avokado, olīvas, riekstus, pākšaugus, auzu pārslas, miežu izstrādājumus. Diēta izslēdz uzturā lietot liellopa gaļu, alkoholu, kafiju, miltu izstrādājumus, augļu sulas, dažus augļus un dārzeņus (piemēram, vīnogas, banānus, mango, apelsīnus, papaiju, arbūzus, rozīnes, kukurūzu, burkānus, kartupeļus un ķirbjus), cieto sieru, saldumus, rīsus un jebkuru ātro uzkodu.

Tēmas