Slavenības
2022. gada 26. maijs, 06:39

Bruklins Bekhems uztetovē uz rokas garo kāzu zvērestu

Jauns.lv

Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākais dēls Bruklins Bekhems ticis pie jauna, visnotaļ iespaidīga tetovējuma. Viņš labās rokas augšdelma iekšpusē uztetovējis savu laulības zvērestu, ko deva sievai Nikolai Pelcai. Turklāt šīs teksts nav īss!

Fotogrāfs modelis un nākamais šefpavārs Bruklins Bekhems “Instagram” stāstu sadaļā publiskojis melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzams viņa jaunais tetovējums.

foto: Instagram

“Nikola, kad tu nāci pie altāra, man aizrāvās elpa, tu šovakar un vienmēr izskaties tik skaista,” ar šādiem vārdiem sākās Bruklina laulības zvērests, kas tagad paliks mūžīgā atmiņā arī kā tetovējums.

“Ļauj man sākt, pasakot, ka vārdi nespēj izteikt manu mīlestību. Tikai skatoties uz tevi vien, es redzu savu nākotni un tas liek justies kā sapnī.”

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca dodas uz vēlajām brokastīm nākamajā rītā pēc kāzām

gallery icon
12

“Tu esi mana pasaule un es turpinu ar katru dienu iemīlēties aizvien vairāk. Tas, ka tu esi manā dzīvē, ir pats labākais, kas jebkad ar mani ir noticis, jo tu esi ļāvusi man kļūt par tādu vīrieti, kāds esmu šodien.”

“Es šo dienu gaidīju jau ilgu laiku, jo šodien ir diena, kad varu tevi apprecēt, mana uz mūžu mīļotā, mana mīlestība un mans labākais draugs. Nikola – šodien tu kļūsti par manu partneri, manu otru pusīti – un manu ģimeni, tāpēc es esmu pats laimīgākais cilvēks pasaulē, jo varu pavadīt visu atlikušo dzīvi kopā ar tevi.”

Gatavošanās darbi Bruklina Bekhema un Nikolas Pelcas kāzām līgavas tēva īpašumā Floridā

gallery icon
7

Solot būt ideāls vīrs savai sievai aktrisei, Bruklins solījumu papildinājis sekojošiem vārdiem: “Es apsolos būt vislabākais partneris, vislabākais vīrs un vīrietis, un vienmēr par tevi rūpēties, likt tev smieties, justies drošai un, kas vēl svarīgāk, mīlētai.”

“Es nevaru vien sagaidīt, lai varētu izdzīvot mūsu sapņus kopā, radīt daudz bērnu un būt tavs uz mūžu, jo tu esi uz mūžu mana.”

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon
52

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca salaulājās šā gada aprīlī greznā ceremonijā līgavas tēvam piederošajā īpašumā Floridā. Kāzas apmeklēja arī virkne slavenību.