Trakā pasaule
2022. gada 22. maijs, 18:18

Vācu mediji atklāj jaunas detaļas par Putina meitas romānu ar Zelenski

Jauns.lv

Vācu mediji turpina publicēt Vladimira Putina jaunākās no divām meitām, 35 gadus vecās Jekaterinas Tihonovas un nu jau bijušā Bavārijas Valsts baleta mākslinieciskā vadītāja, 52 gadus vecā Igora Zelenska, romāna detaļas.

"Bild Online" informēja, ka uzreiz pēc Tihonovas iekļaušanas Eiropas Savienības "melnajā" sarakstā Krievijas pret Ukrainu izraisītā kara dēļ Zelenskis atteicies no mākslinieciskā vadītāja amata. Viņš jau ir pametis Vāciju. Baletmeistars atsaucies uz "ģimenes apstākļiem", vēsta vietne "Fakti".

Bavārijas valsts baleta oficiālais pārstāvis Mihaels Virdžess, atbildot uz izdevuma jautājumu, vai Zelenska atkāpšanās no mākslinieciskā vadītāja amata tiešām ir saistīta ar viņa tuvību Putinam, sacīja, ka šis jautājums tiek noskaidrots.

"Bild Online" neizdevās sazināties ar Igoru Zelenski. Uz viņam nosūtīto pieprasījumu atbildes nesekoja.

Putina svētais bunkurs Novoogarjovā

Mazliet vairāk par 800 kilometriem (tiešā gaisa līnijā) no Latvijas galvaspilsētas – Piemaskavas Usovas ciemā aiz sešus metrus augsta žoga ...

gallery icon
11

Izdevums apgalvo, ka Jekaterinai un Igoram ir kopīgs bērns. Virdžess arī pavēstīja, ka Tihonova neskaitāmas reizes pēdējo trīs gadu laikā apmeklējusi Minheni. "Zinu, ka Putina meita bija skatuves vakariņās Valsts operā 2018. gadā. Viņa sēdēja pie viena galda ar Zelenski."

Kā apgalvo Virdžess, to, ka tā bijusi Putina meita, zinājis tikai teātra vadītājs. "Pārējiem tikai vēlāk kļuva zināms, ka runa bijusi par Putina meitu. Tur nebija ne miesassargu, ne vēl kāda," piebilda Bavārijas teātra pārstāvis.

Bavārijas zinātnes un mākslas ministrija, atbildot uz "Bild" pieprasījumu, paziņojusi, ka nav zinājusi par Tihonovas un Zelenska attiecībām.

Ikdiena aiz Putina pils mūriem Gelendžikā

Krasnodaras novada Gelendžikas rajonā esošā Putina pils teritorija ir teju piecas reizes lielāka nekā pati Gelendžikas pilsēta. Jauns.lv ielūkojās aptuveni ...

gallery icon
29

Virdžess pastāstīja, ka tolaik (2018. gadā) Igors Zelenskis dzīvojis kopā ar savu sievu Janu un trim bērniem dzīvoklī netālu no Minhenes galvenās dzelzceļa stacijas. Jana joprojām strādā Bavārijas Valsts baletā par baletmeistari.

"Bild Online" citē Zelenska citātu no intervijas laikrakstam "Süddeutschen Zeitung", kas datējams ar 2016. gadu: "Es mīlu Minheni. Mani bērni šeit iet skolā un runā vāciski."

Vēl kāds Bavārijas Valsts baleta pārstāvis, kurš vēlējās saglabāt anonimitāti, pastāstīja, ka Igors Zelenskis, vadot trupu, atlaidis aptuveni 25% dejotāju un uzaicinājis viņu vietā Krievijas iedzīvotājus. "Zelenskis man likās auksts un ļoti pašpārliecināts. Viņš izveidoja pats savu komandu," paziņoja avots.

"Važniji Istoriji" redaktors Romāns Enins, komentējot Tihonovas braucienus uz Minheni un viņas attiecības ar Igoru Zelenski, izdevumam "Bild" sacīja: "Tā varēja būt viņu privātā dzīve, līdz viņas tēvs sāka karu. Starp citu, Putins šādus cilvēkus sauc par nacionālajiem nodevējiem. Lūk, tas ir Krievijas varas liekulības piemērs."