foto: Sputnik/Scanpix
Maksims Galkins slēdzis biznesu Krievijā
Maksims Galkins.
Slavenības
2022. gada 20. maijs, 21:45

Maksims Galkins slēdzis biznesu Krievijā

Jauns.lv

Krievu humorists Maksims Galkins jau trīs mēnešus ar ģimeni atrodas Izraēlā, drīzumā jāsākas viņa koncerttūrei pa šo valsti, bet Krievijā viņš nolēmis slēgt savu reklāmas aģentūru "MG LAB".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Tas bija saistīts vēl ar darbības trūkumu pandēmijas periodā. Un līdz ar to arī tagad. Politiska zemteksta tajā nav," viņš sacīja Krievijas masu medijiem.

Mākslinieka pārstāvji likvidācijas pieteikumu iesniedza 17. maijā, noprotams no Federālā nodokļu dienesta datiem. Lēmums jāpieņem līdz 25. maijam.

SIA "MG LAB" tika reģistrēta 2020. gada 23. janvārī Maskavā, izriet no juridisko personu reģistra. Par tās dibinātāju ar 10 tūkstošiem rubļu (153 eiro) kapitālu kļuva Maksims Galkins, bet par ģenerāldirektoru — Ņikita Tirtišņikovs. Kompānija darbojās reklāmas aģentūrās, izdevniecībās, varēja ražot kino un mūziku.

2020. gadā firmas peļņa bija 3,223 miljoni rubļu (aptuveni 50 000 eiro), izriet no grāmatvedības pārskatu pārbaudes servisa datiem. 2021. gadā ieņēmumi bija nulle, un kompānijas zaudējumi bija 2,223 miljoni rubļu (aptuveni 30 000 eiro).

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon
79