Slavenības
2022. gada 20. maijs, 06:37

VIDEO: Baiba Sipeniece-Gavare atklāj, cik neparastos apstākļos iepazinusies ar vīru

Jauns.lv

Kā atklājas telekanāla "360TV" šova "Pasaki to skaļi" jaunākajā epizodē, šarmantā TV personība Baiba Sipeniece-Gavare ar savu topošo vīru Gati iepazinusies visai amizantos apstākļos slēpošanas brauciena laikā.

Tie latvieši, kas jebkad ir devušies baudīt slēpošanas priekus uz lielākiem kalniem, droši vien zina, ka nereti sniega trašu baudīšana pa dienu tiek veiksmīgi apvienota ar vairāk vai mazāk trakulīgām ballītēm vakaros. Tā tas noticis arī Baibas ceļojumā, turklāt sagadījies tā, ka ballīte, kuras skaļuma dēļ kaimiņi izsaukuši policiju, tovakar notikusi tieši viņas numuriņā.

Ierodoties likuma varas pārstāvjiem, iekarsušie ballētāji nav varējuši izdomāt neko labāku, kā mēģināt slēpties kur nu kurais, un Baiba attapusies neērtā pozā zem gultas kopā ar kādu aizdomīgu vīrieti…

Baibas Sipenieces-Gavares 50 gadu jubilejas svinības

Savu 50. jubileju TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare piektdien, 21. februārī, atzīmēja dubultā – saņemot apsveikumus un publiski pasmejoties par to, ...

gallery icon
149

Šodien abi ir laimīgi kopā jau daudzus gadus, un izskatās, ka par garlaicību ģimenes dzīvē šim pārim nav iemesla sūdzēties.

Baibas Sipenieces-Gavares 50 spilgti tēli

Baibas Sipenieces-Gavares stils, vadot pasākumus un TV raidījumus.

gallery icon
50