Slavenības
2022. gada 20. maijs, 06:02

Kailijai Dženerei pārmet, ka fotošopa rezultātā no attēla pazudusi ķermeņa daļa

Jauns.lv

Fani pārmetuši uzņēmējai miljardierei Kailijai Dženerei, ka viņa pārcentusies ar fotošopu. Fotogrāfijā, kur viņa reklamē ādas kopšanas produktu līniju "Kylie Skin", viņa tik ļoti centusies padarīt savu ķermeni perfektu, ka no attēla pazudušas dažas būtiskas ķermeņa daļas!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kailija Dženere nebūt nav pirmā no Kardašjanu-Dženeru klana pārstāvēm, kurai tiek pārmesta pārlieka aizaušanās ar bilžu apstrādi fotošopā, kā rezultātā efekts pārtop par defektu. Kailija nesen izdevusi jaunu ādas kopšanas produktu kolekciju “Kylie Skin”, ko pati arī reklamē.

24 gadus vecā uzņēmēja, kas savu pirmo miljardu nopelnījusi ar pašas darbu, izmantojusi dažādas sociālās platformas, lai reklamētu savu jaunāko produkciju.

Fotogrāfijās divu bērnu māmiņa izskatās brīnišķīgi. Viņa ir ģērbusies maigi violetā bodijā, kas akcentē viņas smilšu pulksteņa formas augumu. Kājās viņa apāvusi caurspīdīgas augstpapēžu kurpes, bet rokās tur lavandas ziedus.

Fanu uzmanību piesaistījusi Kailijas fotogrāfija pilnā augumā. Vērīgākie sekotāji tūlīt pat ievērojuši, ka viss ir pārāk nogludināts, un attēlos iztrūkst nozīmīga ķermeņa daļa – tikpat kā izzuduši viņas ceļgali.

Fotogrāfijā kājas ir aizdomīgi gludas, ceļgali tikpat kā nav redzami. Redzot šādu foto defektu, fani nevilcinājās ar pārmetumiem, ka uzņēmēja pārcentusies ar uzlabojumiem programmā “Photoshop”.

foto: Instagram

“Kur ir viņas ceļgali?” – jautā viens fans.

Otrs raksta: “Šī bilde ir vēl vairāk apstrādāta nekā parasti.”

“Kur ir viņas ceļgali??? Izskatās diezgan dīvaini…” – sašutumu neslēpj trešais.

Savā “Instagram” lapā Kailija prezentējusi jaunāko ādas kopšanas līdzekļu kolekciju, kam ir lavandas aromāts. Uzņēmēja paskaidro, ka pati dievina jaunos lavandas produktus un sola, ka nopērkami tie būs no 23. maija.

Līniju “Kylie Skin” viņa izveidoja pēc savas super veiksmīgās debijas ar “Kylie Cosmetics” , kas viņu padarīja par miljardieri.

Kailijas ģimenei bieži tiek pārmesta fotošopa pārlieka izmantošana bilžu pēcapstrādes procesā. Hloja un Kima Kardašjanas bijušas spiestas atzīt, ka maldinājušas fanus, kad ar “Photoshop” palīdzību Hlojas meitas Trū seju “uzfotošopējušas” Kailijas meitai Stormi Disnejlendā.

Kailija Dženere savu mazo meitu Stormi lolo kā princesi

gallery icon
10

Kad fani to atklāja, Hloja centās iziet no neērtās situācijas sociālajos tīklos pavēstot, ka “šo ir salaidusi dēlī” un mudinājusi fanus pievērst uzmanību jaunajam ģimenes šovam “The Kardashians”, kas 14. aprīlī debitēja straumēšanas platformā “Hulu”. “Lai nu kā… fokusēsimies uz kaut ko citu. Mūsu šovs iznāk pēc dažām dienām,” rakstīja Hloja, savus vārdus papildinot ar emociju zīmi, kurā redzama līdz asarām smejoša sejiņa.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Savukārt aprīlī fani Kimu kritizēja par to, ka viņa tā aizrāvusies ar fotošopu, ka aizkrāsojusi sev nabu, reklamējot sava zīmola “Skims” jaunāko produkciju.