Slavenības
2022. gada 18. maijs, 15:22

Apprecējusies prinča Harija bijusī draudzene Čelsija Deivija

Jauns.lv

Prinča Harija (37) bijusī ilggadējā mīlestība Čelsija Deivija (36) slepus apprecējusies ar miljonāru un viesnīcu īpašnieku, kura brālis ir Holivudas aktieris.

36 gadus vecā Čelsija Deivija, kura izšķīrās ar Hariju pēc septiņus gadus ilgām attiecībām, jo nevēlējās būt karaliskā līgava, ir apprecējusies ar Semu Katmoru-Skotu (37), kurš Ītonas koledžā mācījās vienu klasi augstāk nekā princis.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princis Harijs un Čelsija Deivija 2006. gadā.

Šā gada janvārī pasaulē nāca pāra pirmais kopīgais bērns – dēls, kuram vecāki deva vārdu Leo. Zēna piedzimšana tika turēta visstingrākajā slepenībā. Par to, ka Čelsija kļuvusi par māmiņu, plašāka sabiedrība uzzināja vien trīs mēnešus pēc Leo piedzimšanas, pēc tam, kad Norfolkas pagasta padome pavēstīja par jaundzimušo. Pat daudzi no Čelsijas draugiem nezināja, ka viņa pandēmijas laikā bijusi mātes cerībās.

foto: W8 Media / SplashNews.com/ Vida Press
Čelsija Deivija pastaigā ar suni Londonā šā gada martā.

Čelsijas jaunais vīrs Sems Katmors-Skots ir brālis 35 gadus vecajam Holivudas aktierim Džekam Katmoram-Skotam. Šis izskatīgais jaunais vīrietis vislabāk pazīstams pēc lomas Kristofera Nolana “oskarotajā” filmā “Tenet”, kā arī popularitāti izpelnījies ar savu tēlojumu seriālā “Deception”. Abiem brāļiem ir ļoti tuvas attiecības. Baumo, ka aptuveni pirms trīs gadiem, kad Čelsija iepazinās ar savu nākamo vīru, viņa Losandželosā pavadījusi laiku arī ar sava mīļotā vīrieša brāli.

foto: Craig Sjodin/Shutterstock/ Vida Press
Čelsijas vīrabrālis aktieris Džeks Katmors-Skots.

Čelsija un Sems pirmo reizi kopā tika nofotografēti brīvdienās Maurīcijā 2019. gada Ziemassvētkos.

Oksfordas universitāti absolvējušais Katmors-Skots ir ģimenei piederošās viesnīcas “The Harper Hotel” izpilddirektors. Pāra ikdiena paiet pilsētas mājās Čisvikā un lauku īpašumā Norfolkā.

foto: Vianney Le Caer/Shutterstock/ Vida Press
Čelsija Deivija 2017. gadā.

“Viņi ir precējušies,” kāds draugs atklājis “Daily Mail” reportierim. “Ļoti maz cilvēku zināja par kāzām.”

Čelsija savu liktenīgo vīrieti satika vairākus gadus pēc attiecību izbeigšanas ar princi Hariju. Pāris vairākkārt šķīrās un atkal salaba, līdz 2010. gada nogalē nolēma romantiskās attiecības pārtraukt uz visiem laikiem. Īsi pirms tam princis Harijs par Čelsiju bija izteicies, ka viņa ir “vislabākais, kas viņam dzīvē jebkad bijis”. Čelsija un Harijs iepazinās Londonā, kad abi vēl bija skolnieki, taču romantiskās attiecības abi uzsāka 2004. gadā.

Princis Harijs un Čelsija Deivija

gallery icon
30

Harija un Čelsijas attiecības izveidojās tik nopietnas, ka pils pārstāvji atceras, ka viņš viņu dēvējis par “sieviņu” un viņa atbildējusi ar līdzīgu uzrunu, saucot Hariju par “vīriņu”. Par attiecību nopietnumu liecina arī fakts, ka Čelsija kopā ar Hariju apmeklējusi prinča brālēna Pītera Filipsa kāzas ar Otumu Kelliju, kur viņa arīdzan personīgi iepazīstināta ar karalieni Elizabeti II. Čelsija bija arī lūgto viesu skaitā Harija tēva prinča Čārlza 60. dzimšanas dienas svinību pasākumos.

foto: Nick Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Čelsija Deivija 2016. gadā.

Taču abu atšķirīgās karjeras un garie šķirtības periodi, kad Harijs dienēja Afganistānā, nenāca par labu attiecību saglabāšanai un viņi izšķīrās. Tolaik klīda baumas, ka Harija uzmanību piesaistījusi ballīšu mīļotāja TV personība Karolīna Fleka un citas skaistas jaunas sievietes. “Viņu apbūra viņas bezrūpīgā attieksme un rokenrola dzīvesveids,” toreiz izteicās kāds no nelaiķes Flekas uzticības personām. Karolīna dzīvi beidza pašnāvībā 2020. gadā, būdama 40 gadus veca.

2010. gadā pāris kārtējo reizi atjaunoja attiecības, taču jau tā paša gada nogalē šķīrās uz mūžu. Rūpīgi visu pārdomājot Čelsija sapratusi, ka karaliskās draudzenes dzīve nav domāta viņai. Neraugoties uz šķiršanos, Čelsija bija lūgto viesu skaitā Harija brāļa prinča Viljama kāzās ar Keitu Midltoni, kas notika 2011. gada 29. aprīlī.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Čelsija Deivija prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās 2011. gadā.

Bija skaidrs, ka Čelsija un Harijs saglabājuši draudzīgas attiecības, jo mis Deivija bija lūgto viesu skaitā arī Harija kāzās ar bijušo aktrisi Meganu Mārklu 2018. gadā. Tolaik karaļnama eksperti atļāvās izteikt minējumus, ka šī būtu varējusi būt Čelsijas diena, kad viņa dodas pie altāra, ja liktenim būtu labpaticis notikumus izspēlēt citādi.

Prinča Harija bijusī draudzene Čelsija Deivija apmeklē viņa un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
9

Sems Katmors-Skots vada savu vecāku dibināto viesnīcu biznesu. Ģimenes īpašumā ir arī četras kāzu svinību vietas, kuru skaitā ir arī pils Francijas dienvidos.

Agrākā ballīšu mīļotāja Čelsija, kura ir dzimusi Zimbabvē, vada juvelierizstrādājumu kompāniju “Aya” un luksusa ceļojumu aģentūru “Aya Africa”. 2020. gadā kādā no intervijām Čelsija pastāstīja, ka viņai ir nopietnas attiecības, taču sava mīļotā vārdu viņa neatklāja: “Manā dzīvē ir kāds, esmu ļoti aizrāvusies, bet attiecības vēl ir ļoti jaunas un es nevēlos atklāt pārāk daudz,” toreiz izteicās Čelsija.