Slavenības
2022. gada 19. maijs, 06:43

Meitene vai tomēr nē… Līvs Šraibers apmeklē pasākumu kopā ar dēlu, kurš ģērbies rozā kleitā

Jauns.lv

Pirms dažām dienām filmu “Scream” (“Kliedziens”) zvaigzne Līvs Šraibers (54) kopā ar jaunāko dēlu Semjuelu Kaju (13) apmeklējis “Netflix” seriāla “Stranger Things” ceturtās sezonas pirmizrādes pasākumu. Tēva ierašanās kopā ar dēlu “uzspridzinājusi” internetu.

Sabiedrības diskusijas raisījis fakts, ka aktieru Līva Šraibera un Naomi Votsas trīspadsmit gadu vecais dēls Semjuels Kajs uz seriāla pirmizrādes pasākumu ieradās rozā kleitā un meiteņu sandalēs uz augstiem papēžiem un ar vaļējiem purngaliem.

Zēnam bija lakoti roku un kāju nagi un ar tumšu acu kontūrzīmuli ietonētas acis un krāsotas skropstas. Interneta lietotāji skarbi izteikušies par tīņu vecumu sasniegušā puiša izvēlēto koptēlu. Viņi bargi nokritizējuši tēvu Līvu Šraiberu par to, ka viņš atbalsta šādu dēla apģērba izvēli.

Naomi Votsas un Līva Šraibera jaunākais dēls Kajs ģērbjas kleitās

gallery icon
14

Der atgādināt, ka Semjuels Kajs jau sen audzē garus matus un ikdienā izvēlas ģērbties kleitās. Agrāk Līvs bieži sociālajos tīklos dalījās ar jaunākā dēla fotogrāfijām. Taču, redzot, ka lielākā daļa sekotāju kritizē viņa zēna izvēli, aktieris izvēlējās vairs faniem neatrādīt savas jaunākās atvases fotogrāfijas soctīklos.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press

Aktieri Līvs Šraibers un Naomi Vatsa saderinājās 2006. gadā. Vai pāris oficiāli salaulājās vai tomēr ne, tā arī informācijas nav. Taču pārim ir divi kopīgi bērni – dēli Aleksandrs Pīts (12) un Semjuels Kajs (13). 2016. gada 26. septembrī pāris paziņoja, ka pēc 11 gadu ilgas kopdzīves nolēmuši iet šķirtus ceļus.

Atgādināsim, ka arī aktrise Megana Foksa ļoti saprotoši izturas pret savu dēlu vēlmi ģērbties kleitās.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon
19

Savukārt Andželinas Džolijas un Breda Pita bioloģiskā meita Šilo jau no mazotnes ģērbās tikai un vienīgi zēnu drēbēs un pat vecākiem pieprasīja sevi uzrunāt vārdā Džeks. Kad visi jau bija pārliecināti, ka tur nekas nevar mainīties un 18 gadu vecumā bērns pieprasīs vecākiem atļauju veikt dzimuma maiņas operāciju, viss tomēr mainījās.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Daudziem par patīkamu pārsteigumu, pandēmijas laikā Šilo sāka kļūt aizvien sievišķīgāka. Pirmo reizi mūžā meitene izaudzēja garus matus un arī apģērbs sāka kļūt meitenīgāks. Savukārt, kad Šilo pavadīja savu slaveno mammu uz filmas “Eternals” pirmizrādes vakaru Romā 2021. gada oktobrī, daudzi neslēpa sajūsmu, par cik skaistu jaunu dāmu kļuvusi Šilo.

foto: Rocco Spaziani/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Andželina Džolija ar meitām Zaharu un Šilo filmas “Eternals” pirmizrādes vakaru Romā 2021. gada oktobrī.