foto: Instagram
Pārdod pili un pārceļas uz Latviju? Pugačovas mazdēls atbildējis uz jautājumiem par estrādes dīvu un Galkinu
Alla Pugačova ar Maksimu Galkinu.
Slavenības
2022. gada 16. maijs, 20:05

Pārdod pili un pārceļas uz Latviju? Pugačovas mazdēls atbildējis uz jautājumiem par estrādes dīvu un Galkinu

Jauns.lv

Alla Pugačova un Maksims Galkins jau vairāk nekā divus mēnešus dzīvo Izraēlā. Klīda baumas, ka laulātie savu pili laukos izlikuši pārdošanā. Šīs runas komentējis krievu estrādes dīvas mazdēls.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Soctīklos parādījusies informācija, ka grezno savrupmāju pieskata krievu estrādes dīvas vecākais mazdēls Ņikita Presņakovs ar dzīvesbiedri Aļonu.

Tomēr slavenais mantinieks apliecināja, ka tie visi ir pieņēmumi, tāpat kā ziņa par nekustamo īpašumu pārdošanu.

"Nē, es tur nedzīvoju. Alla un Maksims pili nepārdod. Un uz Latviju viņi pārcelties netaisās. Viss, ko raksta internetā, nav patiesība.

Mans jums ieteikums: neticiet visam, ko rāda apšaubāmos kanālos, kad kāda balss aiz kadra ierunā nepārbaudītu informāciju," komentēja 30 gadus vecais mūziķis.

Pugačovas un Galkina Piemaskavas „mājiņa” ciematiņā Grjazi

gallery icon
3

Iepriekš vēstīs, ka Ņikita Presņakovs kļuva par skandaloza video varoni, kura autors apsūdzēja krievu estrādes dīvas Allas Pugačovas mazdēlu nopietnā noziegumā, ko viņš it kā pastrādājis kompānijā ar citām slavenību atvasēm. 

Fanu uzmanību piesaistīja video, kura autors apgalvo, ka Ņikita Presņakovs, pieskatot Allas Pugačova un Maksima Galkina elitāros nekustamos īpašumus, kļuvis par nopietna ugunsgrēka vaininieku.

Tiesa, Pugačovas mazdēls steidzies šīs baumas atspēkot un pastāstījis par to, kur patiesībā atrodas. "Šis autors mani apsūdzēja, ka es ar Ņikitu Maļiņinu (redzēju puisi vienreiz sarunu šovā) un Stefāniju Maļikovu (nekad dzīvu viņu neesmu redzējis) izklaidējos pilī pie paši zināt kā un sarīkoju ugunsgrēku, cieta cilvēki.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon
79

Jūs paši zināt, ka es visu šo laiku esmu vasarnīcā (ne pilī) vai Maskavā, sēžu mājās, jā, studijā ar teātri pazūdu. Es netaisos taisnoties heiteru priekšā," norādīja Ņikita Presņakovs.

Viņš piebilda, ka, kamēr video autors viņu apsūdz tik nopietnā noziegumā, viņš patiesībā visu nopelnīto naudu iegulda Allas Pugačovas vasarnīcas remontā, ko sauc ne citādi kā par ģimenes mājām. Un dara to pēc paša vēlēšanās.

Jau vēstīts, ka estrādes primadonnas Allas Pugačovas vīrs humorists Maksims Galkins bija viens no pirmajiem Krievijas šovbiznesa pārstāvjiem, kas nosodīja Putina uzsākto karu Ukrainā.

Maksima Galkina koncerts Jūrmalā

gallery icon
81

Pāris ar bērniem arī ātri vien Krieviju pameta, aizbraucot uz Izraēlu. Nu Kremļa propagandas rupori Galkinu jau teju dēvē par "tautas nodevēju numur viens", viņam liegts Krievijā pelnīt, un esot pat konfiscēti visi īpašumi, ieskaitot glauno pili Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās