Slavenības
2022. gada 23. maijs, 06:21

Maza viltībiņa, ko hercogiene Ketrīna izmanto, lai vienmēr labi izskatītos fotogrāfijās

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna jau sen izmanto vienu stila knifiņu, lai viņas frizūra fotogrāfijās vienmēr izskatītos nevainojami.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna labi izskatās lielākajā daļā momentfotogrāfiju, kas uzņemtas dažādos pasākumos. Protams, tas lielākoties ir tāpēc, ka Kembridžas hercogiene vienmēr izvēlas nevainojamu apģērbu: stilīgu, eleganta un atbilstošu pasākumam. Taču papildus tam Ketrīnai ir arī kāds īpašs fotogēniskuma noslēpums.

Hercogienes Ketrīnas iespaidīgās matu rotas

gallery icon
39

Karaļnama etiķete paredz, ka uz lielāko daļu formālo pasākumu sievietēm ir jāierodas ar galvassegas. Daudzas dāmas dod priekšroku elegantām cepurītēm, taču Ketrīna bieži vien to vietā izvēlas krāšņas matu stīpiņas un lentes (arī šāda alternatīva ir pieļaujama).

Princese Šarlote un princis Džordžs ar vecākiem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2022. gadā

gallery icon
20

Ketrīna dod priekšroku stīpiņām, jo ar to palīdzību viņas mati fotogrāfijās vienmēr izskatās labi, pat, ja pasākuma laikā ārā ir stiprs vējš. “Šis ir vienkāršs veids kā piešķirt akcentu apģērbam un paglābties no sabojātas frizūras,” sarunā ar portālu “Express” norādījusi modes eksperte Samanta Hārmana. “Stīpiņa, kas neļauj viņas garajiem matiem aizsegt seju, kā arī neatstāj ēnu uz viņas sejas [līdzīgi kā platmale], nozīmē, ka viņu [Ketrīnu] ir daudz vieglāk fotografēt. Ikvienam, kurš domā, ka matu lente nav pietiekami nopietns aksesuārs oficiāliem pasākumiem, hercogiene pierāda pretējo.”

Hercogiene Ketrīna apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu 2022. gadā.

gallery icon
23

Modes eksperte Hārmana hercogienes Ketrīnas mīlestību pret matu stīpiņām sasaista ar viņas atklātību un komunikabilitāti. “Iespējams, ka matu stīpiņas izvēle cepures vietā ir saistīta ar komunikāciju ar sabiedrību. Tā mēs varam redzēt hercogienes seju, viņa izskatās labvēlīgi noskaņota sarunai, kā nebūtu, ja viņa nēsātu lielu cepuri, kas met ēnu.”

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Dievkalpojumu Vestminsteras abatijā 2020. gada 9. martā

gallery icon
15

Pēc žurnāla “Hello!” veiktajiem pētījumiem, Kembridžas hercogienei pieder liela matu aksesuāru kolekcija, kurā atrodams ka piemērots visu stilu apģērbiem. Žurnāla veidotāji Ketrīna matu aksesuāru kolekciju novērtējuši 10 000 sterliņu mārciņu apmērā (11 663 eiro). Hercogienes iecienītākais zīmols ir Londonā bāzētais “Jane Taylor”.

Hercogiene Ketrīna Svētā Patrika dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
27

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās