foto: SplashNews.com/ Vida Press
No kā dzīvo Megana un Harijs. Neko nedarīja un nopelnīja miljonus?
Slavenības
2022. gada 27. janvāris, 05:55

No kā dzīvo Megana un Harijs. Neko nedarīja un nopelnīja miljonus?

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla, sekojot saviem ambiciozajiem plāniem, pērn noslēdza daudzmiljonu darījumu par video un audio satura veidošanu platformām "Netflix" un "Spotify".

Saseksas hercogs un hercogiene, šķiet, iztērējuši daudz enerģijas, lai stātos pretī karaļnamam, jo pienākumu izpildīšanai pārim spēka nepietika, raksta "ok-magazine.ru". Masu mediji iepriekš vēstīja, ka "Spotify" savā rokās pārņēmuši audio ražošanu projektam "Archewell".

Kad pirms gada Saseksas hercogi ar servisu noslēdza līgumu par 18 miljoniem sterliņu mārciņu, viņi solīja attīsīt "sociālās vērtības", izmantojot savu audio saturu. Viss, ko pāris gada laikā izdarīja, ir 35 minūšu ilgs ieraksts "Archewell Audio", kas izlaists 2020. gada 15. decembrī sadarībā ar digitālo mediju kompāniju "Gimlet Media LLC".

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi pēc meitas piedzimšanas kopā iziet sabiedrībā

gallery icon
31

2021. gadā viņi apsolīja izlaist vēl vienu sēriju, bet tā tas arī nenotika. Pērnā gada "Spotify" preses relīze tagad šķiet nevietā. Tajā teikts: ""Archewell Audio" mēnesī ir 144 miljoni "Spotify Premium" klases un 320 miljoni aktīvo lietotāju."

Šobrīd "Spotify" meklē producentus darbam ar "Archewell Audio". Kandidātiem tiek piedāvāts līgums uz sešiem mēnešiem.

Otrs pārraides serviss - "Netflix", ar kuru Saseksas hercogi noslēdza vienošanos par 120 miljoniem sterliņu mārciņu, - arī izrādījās apmānīts. Šobrīd kompānija meklē dizaineru Meganas Mārklas projektam ar nosaukumu "Pearl" ("Pērle").

Saseksas hercogienes Meganas pirmā grāmata bērniem “The Bench”

gallery icon
17

Sludinājums par speciālista vakanci izvietots soctīklā "Instagram". "Pearl" ir Saseksas hercogienes animācijas filma par jaunu meiteni, kuru iedvesmo ietekmīgas sievietes.

Projekta izpildproducenti ir kinorežisors Deivids Fērnišs un zvaigžņu dokumentālists Lizs Garbuss. Tikmēr princis Harijs gada laikā piedalījies vairākos citos podkāstos.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Britu karalienes mazdēls tāpat uzņēmies ar televīzijas vadītāju Opru Vinfriju kopīgā daudzsēriju projektā par psihisko veselību.

Megana Mārkla savukārt parādījās dažās populārās šovu programmās. Zināms, ka Saseksas hercogi šobrīd strādā pie vēl kāda "Netflix" projekta. 

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19