Trakā pasaule
2021. gada 22. decembris, 11:02

Soctīklos popularitāti ieguvis absurds video, kur sieviete lidmašīnā ar krūti baro kaķi

Jauns.lv

Parodijas video, kur redzams izmisis pasažieris un sieviete, kura lidojuma laikā ar krūti baro kaķi, sociālajos tīklos guvis plašu ievērību.

Video soctīklos publicējusi "Facebook" lapa "The Gooch", kurā tiek izvietoti dažādi parodiju video.

Šī parodija ir guvusi iedvesmu no reāla notikuma, kurā kāda sieviete "Delta Airlines" lidojuma laikā sākusi zīdīt savu mājdzīvnieku – kaķi, bet pēc tam, kad tikusi pieķerta, viņa atteikusies šo darbību pārstāt.

Video tika publicēts 16. decembrī, un kopš tā laika tas skatīts nepilnus divus miljonus reižu.

Tajā redzams pasažieris, kurš sūdzas stjuartei par to, ka pretī sēdošā sieviete zīda kaķi, nevis mazuli. Pēcāk divi stjuarti vēršas pie sievietes, kura neslēpj sašutumu par to, ka viņai atkārtoti lūdz noņemt segu, lai lidmašīnas personāls var pārliecināties, ka viņa baro mazu bērnu.

Pēc neilgas diskusijas starp pasažieri un stjuartiem, sieviete galu galā piekāpjas, ļaujot stjuartam noņemt segu.

Tajā mirklī atklājas patiesība, ka viņa zīda izbāzeni, bet ļaunākais tikai seko. Sieviete skaidro, ka tas nav kaķis, bet gan lūsis, nokaitēto situāciju padarot vēl absurdāku.

foto: Ekrānuzņēmums
Izmisušais pasažieris skaidro stjuartiem, ka blakussēdētāja ar krūti baro kaķi.

Video ir visai pārliecinošs, un daudzi soctīklu lietotāji ir apjukuši – ir vai nav tā patiesība?

Sieviete, kura tur kaķi, ir pelnījusi īpašu atzinību par to, ka viņa imitē visus pazīstamos gadījumus no reālās dzīves – apsūdz lidmašīnas personālu par to, ka "iejaucas privātumā". Sieviete saka, ka "ir 2021. gads" un draud, ka personālam par to būs jāuzņemas atbildība.

Lai gan sociālajā tīklā "Facebook" tas guva mērenu popularitāti, video tika pārpublicēts sociālajā tīklā "TikTok", kur tas guva galvu reibinošus panākumus. Parodija skatīta vairāk nekā 36 miljonus reižu. Daudzi lietotāji palika neizpratnē par to, vai klips ir īsts.

Kas notika patiesībā?

Kāda sieviete, kura ar "Delta Airlines" reisu bija ceļā no Sirakjūsas uz Atlantu, pārsteidza lidmašīnas pasažierus ar to, ka lidojuma laikā sāka ar krūti barot savu bezspalvaino kaķi.

Incidents noticis Delta reisā numur 1360. Saskaņā ar soctīklos ievietoto foto, kas vēsta, ka 13A sēdvietā esošo pasažieri uzrunājusi stjuarte, kura lūgusi kaķi ievietot atpakaļ transportēšanas kastē, ko sieviete vairākkārt atteikusies darīt.

Ziņojums no lidmašīnas vēsta: "13A pasažieris baro kaķi ar krūti un neliek dzīvnieku atpakaļ pārvadāšanas kastē, nepildot stjuarta lūgumu."

Redzams arī lūgums aviokompānijas "Red Coat" komandai, lai tā atrisina situāciju, kad lidmašīna nosēdīsies. Notikuma laiks nav zināms.

Aviokompānijas "Delta Airlines" mājdzīvnieku noteikumi paredz, ka uz klāja drīkst ienest mazu kaķi, bet tam ir savi noteikumi – dzīvniekam jāatrodas ventilējamā pārvadāšanas kastē, kuru var ērti novietot zem sēdekļa.