52 gadus vecā Demija Mūra peldkostīmā izskatās labāk par meitām! FOTO
Demija Mūra ar meitām Talulu un Skautu pavadīja dienu pie baseina un sociālo tīklu sekotājiem atrādīja savus bikini tērptos augumus.
Slavenības
2015. gada 29. jūnijs, 16:49

52 gadus vecā Demija Mūra peldkostīmā izskatās labāk par meitām! FOTO

Jauns.lv

Ja runa ir par nevainojamu figūru peldkostīmā, tad 52 gadus vecā aktrise Demija Mūra ir sīva konkurente savām meitām, kuras gan arī lepojas ar labiem augumiem.

Laulībā ar aktieri Brūsu Villisu aktrise Demija Mūra kļuva par trīs meitu māti. Rūmerai šobrīd ir 26 gadu, Skautai – 23, bet Talulai – 21. Nesen Demijas meita Talula sociālajos tīklos ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar mammu un māsu Skautu atpūšamies pie baseina. Aktrise fotogrāfijā redzama tērpusies koši sarkanā bikini un apskāvusi meitas.

„Novērtējies manas mammas figūru!” – komentārā pie attēla ierakstījusi jaunākā meita, kas pati atpūtai izvēlējusies sniegbaltu viendaļīgo peldkostīmu. 23 gadus vecā māsa Skauta bija tērpusies divdaļīgā tumši zilā bikini.

„Es beidzot esmu iemīlējusi savu ķermeni,” tikai pirms dažiem gadiem kādā no intervijām atzinās Demija Mūra. „Paldies Dievam, esmu tikusi galā ar uzmācīgajām domām par to, ka es izskatos. Agrāk es biju šausmās, ieraugot lieku ādas krociņu uz ķermeņa. Tagad esmu pilnībā ar sevi apmierināta. Vēl jo vairāk, ka dažādie paņēmieni, ko izmēģināju, nedarīja mani laimīgu. Es biju laimīga īsu brīdi, bet pēc tam atkal sākās nogurdinošā cīņa par jaunību un skaistumu. Līdz kādudien es pārtraucu šo cīniņu.”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press