Hercogiene Ketrīna apmeklē koncertu “Together at Christmas” Vestminsteras abatijā

gallery icon
18
Slavenības
2021. gada 11. decembris, 05:21

Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā 4000 dolāru vērtā mēteļkleitā

Jauns.lv

Katru gadu vienā no britu telekanāliem tiek translēts koncerts “Together at Christmas”. Šis muzikālais pasākums valstī ir ļoti populārs, un katrs britu mūziķis sapņo par dalību tajā. 2021. gadā skatītājus sagaida patīkams pārsteigums - Kembridžas hercogienei Ketrīnai uzticēts pasākuma vadītājas gods.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Heathcliffe O'Malley-Daily Teleg/ Vida Press

Šā gada 8. decembrī Vestminsteras abatijā norisinājās svētku koncerta filmēšana. Fotogrāfi, kas pulcējās pie norises vietas, iemūžinājuši mirkļus, kā hercogiene Ketrīna vīra prinča Viljama pavadībā ierodas abatijā īsi pirms koncerta sākuma. Svinīgajam pasākumam viņa bija izvēlējusies koši sarkanu mēteļkleitu, ko darinājis modes nams “Catherine Walker”. Modes eksperti zina teikt, ka šī tērpa cena sasniedz 4000 ASV dolāru.

Tērps, ko greznoja liela dekoratīva bante, nevainojami derēja hercogienei, vienlaikus akcentējot Ketrīnas slaido figūru. Savu koptēlu karaļnama pārstāve bija papildinājusi ar auskariem no Elizabetes II dārglietu kolekcijas, kurus vīrs viņai uzdāvināja vēl pirms desmit gadiem. Modes eksperti kārtējo reizi paslavējuši hercogieni par prasmi izskatīties koši un tajā pašā laikā nepazaudēt neko no sava personīgā stila.

Košu akcentu, kas būtu saskaņots ar skaisto sievu, savā apģērbā bija iekļāvis arī princis Viljams: nākamais karalis izvēlējies sarkanu kaklasaiti, kas lieliski harmonēja ar sievas tērpu. Visa vakara gaitā Kembridžas hercogu pāris daudz sarunājās ar pasākuma viesiem, kā arī dalījās iespaidos, kā viņiem patikuši muzikālie priekšnesumi. Karaļnama fani atzinuši, ka hercogiene Ketrīna burtiski starojusi līdzās vīram, bet Viljams nespējis ne acu novērst no sievas.