Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.

gallery icon
6
Slavenības
2021. gada 27. novembris, 07:15

Kaspars Kambala atļauj sievai piedalīties erotiskā fotosesijā, bet pats pēc tam kļūst greizsirdīgs (FOTO 18+)

Žurnāls "Kas Jauns"

Kad sportista Kaspara Kambalas sieva Olga pārsteigusi mīļoto ar erotiska satura fotogrāfijām, abiem tik ļoti iepaticies rezultāts, ka drīz vien pāris ļāvās pikantai fotosesijai.

Žurnālam "Kas Jauns" Olga pastāstījusi, ka fotogrāfa Aleksandra Sokolova radošajai darbībai pievērsusies jau pirms aptuveni desmit gadiem. “Toreiz viņš bija tikko kā parādījies un tika dēvēts par skandalozu fotogrāfu. Vēlējos pie viņa fotosesiju, bet mans iepriekšējais vīrs bija pret, un es pat nevarēju ieminēties par savām vēlmēm,” viņa atminas.

Taču tagad, esot laulībā ar Kasparu Kambalu un klāstot viņam savas ieceres par fotosesiju, Olga saņēmusi vīra akceptu erotiska rakstura bilžu uzņemšanai. “Mans mērķis ir parādīt savu augumu, jo es taču nemitīgi par to rūpējos un trenējos. Četras reizes nedēļā sportoju – nodarbojos ar spēka treniņiem, nemitīgi esmu uz diētas. Šobrīd ieturu olbaltumvielu diētu. Pārtieku tikai no vistas un tītara gaļas, biezpiena, olām un auzu pārslu putras. Lai arī esmu sakārtojusi vielmaiņu, tikai svētdienās atļauju sev apēst kādu burgerīti. Taču, tā kā zinu, ka esmu cilvēks, kas var sākt ēst un neapstāties, labāk sevi turu grožos,” viņa atklāj.

Olga Kambala gatavojas fitnesa čempionātam

Olga Kambala 2021. gada pavasarī gatavojas fitnesa čempionātam.

gallery icon
15

Olga atceras, ka uz fotosesiju devusies satraukusies, jo apkārtējie, kad uzzināja, pie kā viņa fotografēsies, teikuši: “Ārprāts, viņš taču ir izvirtulis!” Taču, kad fotosesija beigusies, viņa sajutusies, kā saņemot balvu, jo visas runas par fotogrāfu izrādījušās nepatiesas. “Uzskatu, ka viņš ir ģeniāls fotogrāfs. Mani visvairāk izbrīnīja fakts, ka viņš neapstrādā bildes un nelieto fotošopu. Nobildē un uzreiz atdot bildes,” stāsta Olga.

Viņa atklāj, ka pirms bildēšanās divas stundas bijušas sarunas, pati fotosesija ilgusi 40 minūtes: “Tagad saprotu, kāpēc bija tik gara saruna. Mēs runājām ļoti daudz par seksu un erotiku. Fotogrāfs stāstīja savu pieredzi un uzdeva arī man dažus jautājumus. Par šādām tēmām iepriekš biju runājusi tikai ar savu vīru Kasparu. Fotogrāfs arī noskaidroja, cik provokatīvas bildes var veidot. Ļoti ērti bija bildēties, jo man pašai nevajadzēja nevienu pozu izdomāt. Jutos atvērti un nevienu brīdi nekautrējos un nesamulsu.”

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon
12

Lai arī Kaspars bija mierīgu sirdi palaidis sievu bildēties, Olga atklāj, ka jau vēlāk sajutusi vīra greizsirdību. “Sākumā, kad atnācu uz fotosesiju, vēl sarakstījos ar Kasparu, bet, aizejot bildēties, pazudu no sarakstes uz trim stundām. Pēc bildēšanās aizsūtīju Kasparam vienu bildīti, ko pārfotografēju no fotoaparāta ekrāna. Vēl ar Aleksandru norunājām, ka Kasparam tā bilde ļoti patiks, jo bija visvulgārākā. Tūlīt arī sekoja vīra reakcija. Kaspars rakstīja, lai tūlīt pat dodos mājās. Tādu vīra greizsirdību vēl nebiju izjutusi. Pat nobijos... Bet, kad atnācu mājās, Kaspars bija mierīgs un atzina – lai arī iepriekš mudināja mani bildēties, redzot rezultātu, izjutis greizsirdību,” tā Olga.

foto: no Olgas Kambalas privātā arhīva (Aleksandrs Sokolovs)

Kad dzīvesbiedri apskatījušies fotogrāfijas, nolēmuši ļauties arī kopīgai erotiska rakstura fotosesijai. “Man tik ļoti patika, ka aizvedu arī Kasparu,” viņa nosaka. Tāpat arī visas erotiskā rakstura bildes Olgas sociālajos tīklos ievietotas ar Kaspara atļauju. “Pirmo manu kailfoto viņš pats izvēlējās un ielika savā Instagram profilā. Un jau nākamās izvēlējāmies kopā. Bilžu ir ļoti daudz un smukas, bet visas vīrs neļauj ievietot publiskai apskatei,” teic Olga.

Viens no pikantās fotosesijas kadriem tiks palielināts un rotās Kambalu ģimenes guļamistabu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!